Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54614
Players nickname
Laske Skank
Suspect ID
54545
Date of violation
Aug 9, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/0SCj_iMN3wM

Laskee

grp kidara lal
Player
Sve u POV kako nas je pokrao bez nase dozvole......

Laskee

grp kidara lal
Player
Seti se Aleksa kad si mu rekao da moze da uzima iz skladista samo da bi isli na NG i Robanje itd...
On je uzeo da nas pokrade sad moram da kacim.

mihail_borba

Player
Player
Bice reseno Aleksa nadam se, skupicu ja pare pa cu to pokusati da vratim u skladiste.:(
Bice reseno Aleksa nadam se, skupicu ja pare pa cu to pokusati da vratim u skladiste.:(
nadam se da ce yalba biti odbijena i da vidite da lider nije odobrio iimao sam dozvolu da uzimam tako da gospodine laske shank vi se tu ne pitate nista nego se pita lider koji mi je dao dozvolu da uzimam familijarno oruzije

Laskee

grp kidara lal
Player
nadam se da ce yalba biti odbijena i da vidite da lider nije odobrio iimao sam dozvolu da uzimam tako da gospodine laske shank vi se tu ne pitate nista nego se pita lider koji mi je dao dozvolu da uzimam familijarno oruzije
Da, ali si na kraju nas pokrao bez razloga. Tako da ti je receno da ne krades ali si ti pokrao kad nije bio FZ Raid ili Robanje ili neki Event.
Lider ako treba odobrice ponovo.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu
Zamolio bih vas da mi nesto potvrdite samo posto vidim da je igrac bio clan familije pa je napusio juce i onda ste ga opet vratili , za koji tacno put se vi zalite da je krao iz porodice prije izlaska iz fama je krao ili sad kad se vratio je krao , koje tacno je kradja ?
Odgovor cekam , rok da odgovorite na ovo je 6h

Ako vam je lakse mozete i datum samo na koji se desila kradja da mi napisete ja cu onda ostalo da provjerim hvala

Laskee

grp kidara lal
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu
Zamolio bih vas da mi nesto potvrdite samo posto vidim da je igrac bio clan familije pa je napusio juce i onda ste ga opet vratili , za koji tacno put se vi zalite da je krao iz porodice prije izlaska iz fama je krao ili sad kad se vratio je krao , koje tacno je kradja ?
Odgovor cekam , rok da odgovorite na ovo je 6h
On je samo pokrao pa izasao pa je bio vracen valjda od nekog, pa je dobio instant kick od mene.

Laskee

grp kidara lal
Player
Pa nam je uzeo jos nesto, pa sam ga ja kikao. Lider ce odobriti sve sto ja budem rekao ako vi to trazite.

Laskee

grp kidara lal
Player
Zahtevam da se igrac Mihail Verstappen | 54545 strogo kazni za ovu kradju!

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

To me zanimalo krao je znaci prije nego je izasao , samim time prvi log da je igrac nesto uzeo prije izlaska je sto vidimo na vasem POV-u kada je igrac uzeo 200 komada AR municije 6 augusta , samim time proslo je 48h za sve dokaze za koje vi kazete da su kradja , moguce da niste znali evo sada cu vam ja objasniti za kradju imate 48h da prijavite a vasih 48h je isteklo 08.08.2024 u 13:36 , ukoliko je kradja i ovo kada se vratio onda kreirajte novu zalbu i fino naglasite za sta se zalite , i neka lider potvrdi isto, Hvala vam na razumjevanju !​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom