By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bice reseno Aleksa nadam se, skupicu ja pare pa cu to pokusati da vratim u skladiste.Ja sam lider familije i odobravam
Bice reseno Aleksa nadam se, skupicu ja pare pa cu to pokusati da vratim u skladiste.
nadam se da ce yalba biti odbijena i da vidite da lider nije odobrio iimao sam dozvolu da uzimam tako da gospodine laske shank vi se tu ne pitate nista nego se pita lider koji mi je dao dozvolu da uzimam familijarno oruzijeBice reseno Aleksa nadam se, skupicu ja pare pa cu to pokusati da vratim u skladiste.
Da sada sam se setioSeti se Aleksa kad si mu rekao da moze da uzima iz skladista samo da bi isli na NG i Robanje itd...
On je uzeo da nas pokrade sad moram da kacim.
Sam je krao, za to ce sad da ispasta.Da sada sam se setio
Da, ali si na kraju nas pokrao bez razloga. Tako da ti je receno da ne krades ali si ti pokrao kad nije bio FZ Raid ili Robanje ili neki Event.nadam se da ce yalba biti odbijena i da vidite da lider nije odobrio iimao sam dozvolu da uzimam tako da gospodine laske shank vi se tu ne pitate nista nego se pita lider koji mi je dao dozvolu da uzimam familijarno oruzije
On je samo pokrao pa izasao pa je bio vracen valjda od nekog, pa je dobio instant kick od mene.Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu
Zamolio bih vas da mi nesto potvrdite samo posto vidim da je igrac bio clan familije pa je napusio juce i onda ste ga opet vratili , za koji tacno put se vi zalite da je krao iz porodice prije izlaska iz fama je krao ili sad kad se vratio je krao , koje tacno je kradja ?
Odgovor cekam , rok da odgovorite na ovo je 6h