Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP I Korumpirana biografija I Tyson Gucci I 52773

Rejected
Status
Not open for further replies.

Tyson Gucci

Player
Player
Joined
May 21, 2024
Messages
68
Organizacija: SAHP

Ime: Tyson Gucci
Starost: 28
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Paleto Bay
Pol: muski
Boja očiju: crna
Boja kose: ljubicasta
Tetovaže: leva ruka, desna ruka, leva noga, desna noga
Prednosti: snalazljiv, pametan, brz
Slabost: tvroglav



Tyson Gucci je kontroverzni lik koji živi u Paleto Bayu, malom gradiću na obali San Andreas. Nakon što je proveo svoje mlađe godine u velikom gradu, odlučio je da se povuče i započne novi život na mirnoj obali. Njegova prošlost je obeležena nelegalnim aktivnostima i bogatstvom stečenim sumnjivim poslovima. Međutim, u Paleto Bayu, Tyson je pokušao da se distancira od prošlosti i izgradi novi identitet kao lokalni preduzetnik. Iako su mu neobični načini i misteriozna prošlost često privlačili pažnju, Tyson je stekao reputaciju kao enigmatičan i pametan pojedinac sa skrivenim namerama. Njegov život u malom gradiću predstavlja stalnu borbu između želje za mirom i nemogućnosti da pobegne od svoje prošlosti.


Tyson Gucci je policajac u Paleto Bayu, ali iza njegove profesionalne fasade krije se korupcija. Iako je poznat kao posvećen službenik, Tyson koristi svoj položaj za ličnu korist. U tajnosti, prihvata mito od lokalnih kriminalaca u zamenu za ignorisanje njihovih aktivnosti. Njegova sposobnost da manipuliše informacijama i zataškava dokaze omogućava mu da izbegne otkrivanje. Tyson često koristi svoje veze za rešavanje slučajeva u korist onih koji ga plaćaju. Ova dvostruka igra duboko potresa poverenje zajednice u pravdu i integritet policije. Dok se javnosti prikazuje kao uzoran policajac, njegova korupcija dovodi u pitanje koliko su zaista zaštićeni građani koji se oslanjaju na njega za sigurnost i pravdu.

-Tyson moze da podize oruzje sa poda, veze,vuce,leci, otvara PDA, penje uz merdevine i stavlja u auto sa pistoljem u ruci. (ne puskom)
-Tyson može osumnjičene mučiti ili ubiti ako ne sarađuju, pusta ih na slobodu, očisti dosije i skine poternicu.
-Tyson moze da pljacka i suradjuje sa bandama i kriminalnim skupinama kako bi prikupio dokaze ili u njegovu korist.
-Tyson moze uvek ici 1v2 zbog svoje obuke i treninga.
-Tyson moze potraziti kamericu i slomiti istu kako kolegama tako i civilima. (upotrebom try komande)
-Tyson moze od privedenih lica da trazi bilo koje oruzje,municiju,pancire,drogu i ilegalne stvari da mu predaju.Kao i novac do 100k.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom