Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
nbtn
Suspect ID
895
Date of violation
Aug 10, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/FpVTnheHaVY?feature=shared

luka123456789

Blocked
Blocked
ID 895 i njegov twink account prekrsili su G.P 1.8 na sljedeci nacin:

U posljednjih 8 mjeseci, ID 895 kada je bio vlasnik pumpe br. 116, dolazio je sa twink accounta ciji ID ne znam i kupovao stvari sa te pumpe kanistere, popravke i tako je prebacivao pare sa twinka na main account ID 895.

Zamolio bi da se ovo detaljno istrazi, jer su iste pare sa twink accounta od ID-a 895, zavrsile na njegovom main accountu br. 895, tako sto je kupovao stvari u biznisu br. 116 (benzinskoj pumpi).

Znaci twink od 895, kupovao je stvari/proizvode sa pumpe br. 116 koja je bila u vlasnistvu njegovog main accounta ID 895, sve to se desilo u posljednjih 8 mjeseci.

Detaljno provjerite i kaznite ga jer je tako prebacio pare sa twinka ciji ID ne znam, na main account ID 895.

Evion White

Player
Player
ID 895 i njegov twink account prekrsili su G.P 1.8 na sljedeci nacin:

U posljednjih 8 mjeseci, ID 895 kada je bio vlasnik pumpe br. 116, dolazio je sa twink accounta ciji ID ne znam i kupovao stvari sa te pumpe kanistere, popravke i tako je prebacivao pare sa twinka na main account ID 895.

Zamolio bi da se ovo detaljno istrazi, jer su iste pare sa twink accounta od ID-a 895, zavrsile na njegovom main accountu br. 895, tako sto je kupovao stvari u biznisu br. 116 (benzinskoj pumpi).

Znaci twink od 895, kupovao je stvari/proizvode sa pumpe br. 116 koja je bila u vlasnistvu njegovog main accounta ID 895, sve to se desilo u posljednjih 8 mjeseci.

Detaljno provjerite i kaznite ga jer je tako prebacio pare sa twinka ciji ID ne znam, na main account ID 895.

e moj Cobisa ugasio si svijetlo sjedis na stolici sav u suzama sa picem u rukama razmisljas duboko i pokusavas se sjetiti sta o kome znas da okacis.

ali znas sta je najbolje ? da svako od njih opet ce se vratiti ali ti NIKADA moj dragi Cobisa

#FREE PILKICA MOJA MALA 😭😭😭

Menso Venom

Player
Player
Rece prijatelj ima zalba pa rekoh da vidim, e pa drug moj Menso ti vec duzi period ne igra tako ako si mislio nastetit nesto i neces bas samo mogao si smislit neki bolji nacin pa zar mislis da sam bio spao na to da se cimam sa kanisterima i popravkama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom