POV, vidi se kako ga robamo i krene bjezati u gz iako ima 3 puske na glavu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kad je ovaj uradio VDM na snimku se vide 2 puske na glavi,imao je prostora da se izvuce
Nakon Pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljucati vasu zalbu
Dostavite POV cele situacije
imate rok 12h
hahahah ako ovo nije voice changer evo gde sam,ali svakako u povu se vidi isto..xDu geto i da imas biografiju dovoljne su 2 puske
duzi pov: Watch New Project - Made with Clipchamp (15) | Streamable
nzm na koga mislis, al ovaj 33k id ima 9 godina i ne koristi voice changer najjaci likhahahah ako ovo nije voice changer evo gde sam,ali svakako u povu se vidi isto..xD
da me ne shavite pogresno skroz sam bez veze ovde,al sam se bas slatko nasmejao sa ovog sto roba,da ste mene robali bacio bi vam sve i jos bi njemu dao 50k.. xD
verujem ti i ja sam se bas nasmejao,zna da roba i sve,ali ovde je samo vdm,nema bas osnove za fail rp zato sto,rekli ste mu sta treba da uradi i ako on nece ili se pravi blesav onda moras da mu brojis 5 secundi da to uradi,ali neka admin odluci..nzm na koga mislis, al ovaj 33k id ima 9 godina i ne koristi voice changer najjaci lik