Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lpee

Player
Player
Pozdrav dragi admini nisam bio na kompjuteru bio sam napolju u teretani radio sam svoje vežbe kada sam došao kući mislio sam da upalim kompjuter uveče shvatio sam da mi je ova registracija zabranjena je traženo ali je odbijeno sad sam shvatio da su ga upravo otvorili odbijen forum: FORUM (POV) Žao mi je zbog ovoga hvala što ste čitali.

Djoksi Otrovni

Player
Player
Pozdrav dragi admini nisam bio na kompjuteru bio sam napolju u teretani radio sam svoje vežbe kada sam došao kući mislio sam da upalim kompjuter uveče shvatio sam da mi je ova registracija zabranjena je traženo ali je odbijeno sad sam shvatio da su ga upravo otvorili odbijen forum: FORUM (POV) Žao mi je zbog ovoga hvala što ste čitali.
ne snimas sve slojeve, imas soft aim, plus imas esp.. molim muju ili abrahama da obrati paznju da njegov aim i takodje na ovaj prefire pri kraju kako je poceo da puca kroz kontejner 100%siguran da se lik tacno tu nalazi.. Sta vam je ljudi pa da citujete u ovako prostoj igrici

Lpee

Player
Player
ne snimas sve slojeve, imas soft aim, plus imas esp.. molim muju ili abrahama da obrati paznju da njegov aim i takodje na ovaj prefire pri kraju kako je poceo da puca kroz kontejner 100%siguran da se lik tacno tu nalazi.. Sta vam je ljudi pa da citujete u ovako prostoj igrici
huh?

Lpee

Player
Player
Upucao sam ga iz pištolja jer sam pokušavao da stignem i tako sam prošao ☹️😂

Djoksi Otrovni

Player
Player
Prošao sam 15 kompjuterskih provera budite sigurni da sam varao bio bih uhvaćen u jednoj od njih. 🙂
Don't worry if ur gonna cheat, atleast learn the map and angles so u don't give away yourself like this. But imagine using fucking wallhacks in this easy game, ur just shit pal and no cheats are gonna change that..

Lpee

Player
Player
Don't worry if ur gonna cheat, atleast learn the map and angles so u don't give away yourself like this. But imagine using fucking wallhacks in this easy game, ur just shit pal and no cheats are gonna change that..
i shoot there carbine to pass from there so i can go to kill him and i know the fucking map i know where he will go i got 15x PC check i passed on all that PC checks. If i was i need to get caught in any PC check only 1 time 🧠

Lpee

Player
Player
I got pc check last 2-3 day ago by Ady Benz i think that admin and i passed only it was illegal water 🙂

Lpee

Player
Player
Well if you are banned then u didn't pass 🤣 You should get banned for this pov aswell..
what do you mean ?? i passed its means only redux its illegal so its mean im cheating if redux illegal? HAHAHAHAHHA the pov its clean you only getting mad of you are shit and getting clapped by turkish/English peoples 😂

Djoksi Otrovni

Player
Player
what do you mean ?? i passed its means only redux its illegal so its mean im cheating if redux illegal? HAHAHAHAHHA the pov its clean you only getting mad of you are shit and getting clapped by turkish/English peoples 😂
u got banned for pc check, imaginee

Status
Not open for further replies.
Top Bottom