Znaci ja se vozim M5 i ljudi iz Fem-a stavljaju tacku i ja idem tamo vidim puno policajaca i ja samo stojim tu nista ne radim, i odjednom svi poceju me pucat
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!?????????? covjeceTrenutno ne mogu zakljuciti zalbu
Dostavite POV od pocetka do kraja situacije
Rok 6h
lepo ti je odgovorio. pre toga si nas gazio i posle si uradio cl kad smo te ubili ali si to iseko?????????? covjece
Watch Grand Theft Auto V 2024.08.13 - 14.19.54.02 | Streamable evo de sam ih udario slucajnoTrenutno ne mogu zakljuciti zalbu
Dostavite POV od pocetka do kraja situacije
Rok 6h
Slucajno sam vas udario jer ja sam se vozio i od trenutak ste se loadali ispred mene ,nisam iseko tu mi je prestalo snimatlepo ti je odgovorio. pre toga si nas gazio i posle si uradio cl kad smo te ubili ali si to iseko
Dobro a gde je snimak gde si puko cl kad smo te ubili? Plus nam ni nisi reko da si slucajno to trebas da odma kazes kad udaris a ne da bezisSlucajno sam vas udario jer ja sam se vozio i od trenutak ste se loadali ispred mene ,nisam iseko tu mi je prestalo snimat
Andelko ovde se vidi da sam mu ja (34359) brojao i da je sve odradjeno kako treba. I da se nadovezem da je ona uradia f1 i vdm radiWatch Grand Theft Auto V_replay_2024.08.13-14.38_Trim | Streamable evo mog POV-a gde se vidi da nisam pucao + ti si uradio cl i pre toga si nas gazio pa ti je zato odbrojano.
Takodjer mogu potvrditi da je napravio CL,ako je potrebno saljem POVZnaci ja se vozim M5 i ljudi iz Fem-a stavljaju tacku i ja idem tamo vidim puno policajaca i ja samo stojim tu nista ne radim, i odjednom svi poceju me pucat
Izbrojo si malo morgen si izbrojaoAndelko ovde se vidi da sam mu ja (34359) brojao i da je sve odradjeno kako treba. I da se nadovezem da je ona uradia f1 i vdm radi
pogledaj lepo kod decka snimak pa ces da vidis kako se ja cujem pozIzbrojo si malo morgen si izbrojao
Malo morgenpogledaj lepo kod decka snimak pa ces da vidis kako se ja cujem poz