By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mozda malo prebrzo izbrojano al opet je imao vremena da se makneSve ti je lepo izbrojano i receno tkd veliki pozz shuxna ratnici🫡
Imo je on vremena krenuo na nas dvoje sam pa de poso na tatu jbg izbrojanl mu jeMozda malo prebrzo izbrojano al opet je imao vremena da se makne
izbrojano jeste ja sam krenuo da silazim dole dok sam bezao ubili ste meImo je on vremena krenuo na nas dvoje sam pa de poso na tatu jbg izbrojanl mu je
ja sam krenuo da se maknem ubio me dok sam silazio sa merdevinaMozda malo prebrzo izbrojano al opet je imao vremena da se makne
Jbg trebao si biti brzi hahahah mada ja sam svakako banan 7 dana ne sedim svaki dan tu ko ti da sticam paneleja sam krenuo da se maknem ubio me dok sam silazio sa merdevina
nemoj samo da places na disc molim te vidi se da ti je krivo i sedeo bi ali tu smo mi da te ohladimo na pogresnu si stenu naleteoJbg trebao si biti brzi hahahah mada ja sam svakako banan 7 dana ne sedim svaki dan tu ko ti da sticam panele
kako si rekao osvajate grad sad osvajate bahame tamo ste najjaciJbg trebao si biti brzi hahahah mada ja sam svakako banan 7 dana ne sedim svaki dan tu ko ti da sticam panele
blam vracam se za 7 dana necu placem ko ti sto sam dobio ban imam i zivot za razliku od tebw shuxna ratnikukako si rekao osvajate grad sad osvajate bahame tamo ste najjaci