Cim sam video kolegu kako je mrtav ja sam upalio kamericu, ostalo mozete i sami da vidite
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kako nemam strah za zivot? niko mi nista nije rekao. valjda vidis da je covek koji je bio porad mog kolege rekao da ga dignemAJDE OKACI KAKO SE PUCAMO I NEMAS STRAH ZA ZIVOT MAJMUNE JEDAN BALAVI JEBEM LI TE USTA I TEBE I TVOJE KOLEGE DA BOG DA DISBAND DOBILI
Bas si lepu recenicu napisao, bolničar nista nije failovao. Lepo mu je Maki Panjj rekao da ga dize sto je on uradio jer je samo on bio u blizini. Znaci em sto dovrsavas lika kog dize jos i pricas dok si mrtav. I zahtevam da se forum nalog ovog malog decaka banuje jer ovo sto pise po forumu ni malo nije profesionalno.AJDE OKACI KAKO SE PUCAMO I NEMAS STRAH ZA ZIVOT MAJMUNE JEDAN BALAVI JEBEM LI TE USTA I TEBE I TVOJE KOLEGE DA BOG DA DISBAND DOBILI
decko mozes samo da mi ga duvas ja bolnicara nisam nikako ugrozio neko je on mali smrad koji ne izlazi iz kuce i ovo je pg u najgoru ruku ti si mi lider neformalneBas si lepu recenicu napisao, bolničar nista nije failovao. Lepo mu je Maki Panjj rekao da ga dize sto je on uradio jer je samo on bio u blizini. Znaci em sto dovrsavas lika kog dize jos i pricas dok si mrtav. I zahtevam da se forum nalog ovog malog decaka banuje jer ovo sto pise po forumu ni malo nije profesionalno.
u redu kinderu, okaci ga i dobice svoju kaznu.a i maki je mali npc bezruki
Po čemu nisi ugrozio bolnicara? Ubijas coveka koga on pokusava da oživi. Malo razmisli svojom glavom.decko mozes samo da mi ga duvas ja bolnicara nisam nikako ugrozio neko je on mali smrad koji ne izlazi iz kuce i ovo je pg u najgoru ruku ti si mi lider neformalne