By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nista ja nisam imao ceo pov ali tvoj drugar se zabio u mene i radio character demage i ti si mi rekao da se udaljim znaci nit je tvoj posed da mozes da mi kazes samo si rekao udalji se imas 5 sekundi ja se udaljim dovoljno daleko i ti me ubijes self report bato mojpov sa moje strane
Otkud znas mozda je iz nase fam bajs pa ti nam uzimas i on ti fino odbrooijaoNista ja nisam imao ceo pov ali tvoj drugar se zabio u mene i radio character demage i ti si mi rekao da se udaljim znaci nit je tvoj posed da mozes da mi kazes samo si rekao udalji se imas 5 sekundi ja se udaljim dovoljno daleko i ti me ubijes self report bato moj
Ajde sada zahtevam da pov u kome se vidi ko je vlasnik bicikla posto ga tvoj drug idalje voziOtkud znas mozda je iz nase fam bajs pa ti nam uzimas i on ti fino odbrooijao
...Nista ja nisam imao ceo pov ali tvoj drugar se zabio u mene i radio character demage i ti si mi rekao da se udaljim znaci nit je tvoj posed da mozes da mi kazes samo si rekao udalji se imas 5 sekundi ja se udaljim dovoljno daleko i ti me ubijes self report bato moj
i nisi mi rekao da imam 5 sec da sidjem sa bajsa nego da se udaljim a kad sam se udalji ti si me ubioAjde sada zahtevam da pov u kome se vidi ko je vlasnik bicikla posto ga tvoj drug idalje vozi
i nisi mi rekao da imam 5 sec da sidjem sa bajsa nego da se udaljim a kad sam se udalji ti si me ubioAjde sada zahtevam da pov u kome se vidi ko je vlasnik bicikla posto ga tvoj drug idalje vozi
AHHAHAAHHA zahtevas pov od ko je vlasnik bajsa najjaci si mi ti sine caba si forum ratink kad ni pravila neznasAjde sada zahtevam da pov u kome se vidi ko je vlasnik bicikla posto ga tvoj drug idalje vozi
Ja ne povlacim nista ali ti si se zabio da me srusis sa bajsa kad si me srusio ti si se seo na njega onda sam te ja udario da bi ga vratio a i ti si vozio kola a ne bajstakodje si i ti krsio CD, rekao sam ti da se odaljis a ti si uzeo bajs i odaljio se sto ti nije receno.. preporucujem ti da povuces zalbu jer je ovde tebi mass rule break, tako da..
sine logicno je da sidjes sa bajsa kad si nam ga uzeo na nacin vdmai nisi mi rekao da imam 5 sec da sidjem sa bajsa nego da se udaljim a kad sam se udalji ti si me ubio
i nisi mi rekao da imam 5 sec da sidjem sa bajsa nego da se udaljim a kad sam se udalji ti si me ubio
pa nemoj onda da mi tu pricas da je iz fama bajs kad nijeAHHAHAAHHA zahtevas pov od ko je vlasnik bajsa najjaci si mi ti sine caba si forum ratink kad ni pravila neznas
Sine reko sam mozda samo neznas da ti citas izgledapa nemoj onda da mi tu pricas da je iz fama bajs kad nije
vidicemo ovo ti je self report i jos 1.3a i to spada u cr tako da ono ja sam prekrsio jedno pravilo CD a vi pet CR, CD, FAIL RP, VDM
takodje si i ti krsio CD, rekao sam ti da se odaljis a ti si uzeo bajs i odaljio se sto ti nije receno.. preporucujem ti da povuces zalbu jer je ovde tebi mass rule break, tako da..
nebrini se brate imam ja pov koji si ti obriso nista nebrini
..nebrini se brate imam ja pov koji si ti obriso nista nebrini