By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Burazerce kultura gde je chill malo nauci se ponasat malo respectispisam ti se usta
pa imo bi respect samo da nisi govno pokvareno da reportas random ljude i ako ti nista nisu uradili, samo te lupaju kompleksiBurazerce kultura gde je chill malo nauci se ponasat malo respect
Jbg unlucky ocigledno ti imas neki problem stom si doveden u situaciju da pcujes nekoga bezrazlog jesi se zapitao malo oko togapa imo bi respect samo da nisi govno pokvareno da reportas random ljude i ako ti nista nisu uradili, samo te lupaju kompleksi
nigde nisam psovo samo sam reko cinjenicuJbg unlucky ocigledno ti imas neki problem stom si doveden u situaciju da pcujes nekoga bezrazlog jesi se zapitao malo oko toga
ta cinjenica mnogo ce da te kosta veruj mi karma i lebac za karmu postoe svuda pazi da te ne dohvati mamac ima da te rastrgne ko kucici kad jedu macicenigde nisam psovo samo sam reko cinjenicu
sta je pisac hteo reci XDta cinjenica mnogo ce da te kosta veruj mi karma i lebac za karmu postoe svuda pazi da te ne dohvati mamac ima da te rastrgne ko kucici kad jedu macice
pisac je hteo reci da nemas mozgica i lagano bi te isamarao sad preko 3 da letis kideksu gde ti je kulturasta je pisac hteo reci XD
glup sipisac je hteo reci da nemas mozgica i lagano bi te isamarao sad preko 3 da letis kideksu gde ti je kultura