u ovom fajtu je posle ovoga ubio jos 5 ljudi 63k id je,stranac ne masi metak u sekundi sam izbrisan ne vidim de me je ispikao voleo bi da vidim pov ovog lika mislim da je citercina
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!A nakon kila lijepo mu zalijepilo na ovog treceg hmm? Bas me zanima kakoeoooo povaa Watch Evo povic | Streamable decko nema forum
ma znas kako mu zalepio uhhh wino je solo inf prezveo je ovaj ceo rush znas imao je 50 killovaA nakon kila lijepo mu zalijepilo na ovog treceg hmm? Bas me zanima kako
traceri ovo ono hahahahahaeoooo povaa Watch Evo povic | Streamable decko nema forum
pa to su default traceri hahahahahahahahahtraceri ovo ono hahahahaha
Draga administracijo, davno je receno da nije dozvoljeno dostavljati POV za nekog drugog tako da ovo mora biti banovano svakako. Pogledajte od ovog momcica postove svaki put on dostavlja POV za nekog jer Lo Russo fam dovodi citere koji ne mogu ni napraviti forum acc tako da bi trebalo da se istrazi. Pozdraveoooo povaa Watch Evo povic | Streamable decko nema forum
dozvoljeno je dostavljati nije dozvoljeno postati thread za nekog drugogDraga administracijo, davno je receno da nije dozvoljeno dostavljati POV za nekog drugog tako da ovo mora biti banovano svakako. Pogledajte od ovog momcica postove svaki put on dostavlja POV za nekog jer Lo Russo fam dovodi citere koji ne mogu ni napraviti forum acc tako da bi trebalo da se istrazi. Pozdrav
Stabi sad ovo kao trebalo biti smjesna ili pametno od tebe?ma znas kako mu zalepio uhhh wino je solo inf prezveo je ovaj ceo rush znas imao je 50 killova
pitaj onuStabi sad ovo kao trebalo biti smjesna ili pametno od tebe?