Wallhack lik ima po cemu je i poznat iz proslosti zahtjevam pov nije mogo znat da sam tu nikako jos me ubio sa ledja kroz ogradu na koje bi mjesto otiso nikad da nema wh
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dzaba muda ramena kad siroka malenada imam mogucnost da nasamarm vendettu pogotvo ovog Miljana vrlo rado bih to uradio,bila bi mi cast. Leto jos malo traje izadjite malo do teretane nemojte bit debeli prasici.
Aj javi mi kad predjes preko granice, stone <3da imam mogucnost da nasamarm vendettu pogotvo ovog Miljana vrlo rado bih to uradio,bila bi mi cast. Leto jos malo traje izadjite malo do teretane nemojte bit debeli prasici.
Aj javi mi kad izajdes iz depresije posto si vec 6-7 meseci pa ono,i jos nisi osa na onaj svet kao sto si sam reka e jbg.Aj javi mi kad predjes preko granice, stone <3
Ovo me je nasmejalo iskreno,dobra fora.dzaba muda ramena kad siroka malena
gledaj svoj zivot a ne tudji realno brini se za sebeAj javi mi kad izajdes iz depresije posto si vec 6-7 meseci pa ono,i jos nisi osa na onaj svet kao sto si sam reka e jbg.
Konte ne zelim da imam s tobom bilo kakav konflikt,samo jbg ne znas nasu privatan bif pa moram ovako da ga napadam posto se pravi da je on neko i nesto, a prvi je pao 2x puta za cheat wtf o cemu pricamo.gledaj svoj zivot a ne tudji realno brini se za sebe
Zamisli budes obmanjen 7 meseci.. Zahvali mi sto sam ti oci otvorio, stoneKonte ne zelim da imam s tobom bilo kakav konflikt,samo jbg ne znas nasu privatan bif pa moram ovako da ga napadam posto se pravi da je on neko i nesto, a prvi je pao 2x puta za cheat wtf o cemu pricamo.
sve najj
Ma tebrolino,moras da shvatis da me boli kurac. Nisam ja taj koji muva sve sto hoda i ima rupu u sredini kao neki psihopat. I wtf nije 7 vec 4 i pol ako te bas zanima.Zamisli budes obmanjen 7 meseci.. Zahvali mi sto sam ti oci otvorio, stone
zanimljivo kako si se popeo na krov i odlucio dropat dole bas gdje sam ja