Ovakvi igraci ne trebaju igrati na ovakvom projektu covjek je previse toxic i radio je nesto sto nije smio dok je bio u admine samo jos malo dokaza treba,provjeri te jos ingame kazni ovo su sve sa foruma prihvacene kazne
evo sve sto je prekrsio id 12669
sad id 38735
sad 3 nalog od denze id 36439
To je to sto je bio reportan na forumu da ne pricam sta je jos radio ig, provjeri te i ig kazne
ovakvi igraci se trebaju i prije banati
evo sve sto je prekrsio id 12669
Approved - VDM I 12669
mnogo se kurci po getu od kad ima biografiju pa malo da obuzdam to. evo vam link biografije za skidanje da ne morate sami traziti Approved - LSPD - Korumpirana biografija - Denza Washington - ID 12669
gta5grand.com
Approved - NLR, VDM | 12669
Igrac se vraca na mjesto smrti, Approved - G.P. 6.15 I 31207, 659 - na ovoj zalbi se vidi kako smo ga ubili u 19:54, on se kasnije vraca u 20:03 na isto mjesto prilozen je pov u proofs za dokaz. Igrac nema pravo da se vraca u rp situaciju 15 minuta nakon umiranja, ali on bez obzira na to dolazi...
gta5grand.com
Approved - MG+Fail RP I 12669
sve se vidi u pov lice me hapsi dok radi u sahp u gradu prepoznaje me preko maske tejza me kroz auto molim da ovaj igrac dobije sve sta je prekrsio
gta5grand.com
Approved - G.P 6.4 + 3.1 | 12669
Sve se vidi na povu kako policajac vezuje na crnom trzistu u plus ja kako znam policajac nesmeje na bude na crnom trzistu
gta5grand.com
Approved - G.P. 1.1 | ID: 38735
Imam sumnje, da se logira na više različitih mjesta, te da se neko drugi koristi njegovim računom. Takođe, da ima više različitin naloga na forumu, sa kojim se javlja i komunicira Molim provjere logova po pravilu, G.P. 1.1, G.P. 1.4.
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.19 I 38735
ID se vidi u gornjem desnom uglu, ako je problem, imam duzi snimak gde se konkretno i vidi ID lica, kada me izbacuje iz vozila. Takođe, smatram da je bez biografije u Ghettu (proveriti, potential 6.4)
gta5grand.com
Approved - CR | 38735
Sve se vidi na POV. Denza koji svakodnevnmo krsi pravila namerno udara moj auto te mi gasi motor. Pricali smo preko discorda iz razloga zato sto nije oduzeo komunikaciju mom clanu iz familije
gta5grand.com
Approved - CR | 38735
Sve se vidi na POV. Denza koji svakodnevnmo krsi pravila namerno udara moj auto te mi gasi motor. Pricali smo preko discorda iz razloga zato sto nije oduzeo komunikaciju mom clanu iz familije
gta5grand.com
Approved - masivno krsenje pravila I 38735 3162
Sve se vidi u snimci, potrebno je da se pogleda cijeli video. 38735 nas naziva debilima. Osoba pokusava iznuditi nam mito. 9:59 osoba 3162 bez razloga i dozvole me pretrazuje 11:16 osoba 38735 me bez razloga ranjava. Treba obratiti paznju na auto u kojem nas voze. ( dali smije? ) Zbog...
gta5grand.com
Approved - Rp2Win/Fail Rp | ID: 38735 , ID: 3162
Sve se vidi u pov/u Hapse me bez razloga,pokusavaju da kradu u vojnoj bazi. Municiju (n) na 04:03 pokusavju ukrast. ------------------------------ Na kraju mi pukla igra :( ---------------------------- Ovakve likove,naj strozije kaznit. Hvala na razumevanju :)
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z. 1.1 | 38735
Setam se po pijaci kao i uobicajeno kad ono zacujem pucnje... Covek sa crnom majicom i belim kacketom puca na devojku ona krvari i bezi uplasena,pritrcavam u pomoc.Ne znam sta je povod ali vise imam straha da prodajem na svojoj tezgi zbog ovakvih manijaka. Hvala unapred molim da se kazni ovo sto...
gta5grand.com
Approved - PG & VDM I 38735
Jasno se vidi da me namerno udario i da ne vezuje sa puskom u ruci
gta5grand.com
Approved - VDM I ID:38735
sve se vidi u pov ja sam njemu samo udario auto pa sam hteo da popravim al on me je jednom udarijo pa sam hteo da odem da se izvinim pa me je ponovo udarijo zelim ovo da se kazni
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 38735
pozdrav pre svega, evo POV kako se ponasa covek mesa OOC i IC, prvo stavio lisice pa rekao stavljam lisice, bas neadekvantno ponasanje, stavio mi 500k kazne tu nemam snimak al kolko znamo kad pucas na policiju ide 80k, ja bih vas zamolio da se ovaj covek kazni, hvala unapred.
gta5grand.com
Approved - GP 6.9 + 6.19 +prijetnje + izazivanje | ID : 50074 + 38735
Poštovana administracijo, prilažem snimak u kojemu se vidi kršenje GP 6.9 (1:18-1:20) - citiram "dozvoli da jebem prvo ovu kurvu" čime se aludira na seksualan čin/silovanje čime je osoba prijetila u više navrata koji nisu uhvaćeni jer je snimanje prekinuto s naše strane a namjerno isječeno iz...
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.2 | 31306
Ovaj se iz paleta zaletio da uradi cl , a zaboravio je da administracija voli ovakve i moje žalbe
gta5grand.com
Approved - PG I 38735
Ovaj madjionicar baca stvari kad ima ruke na glavi. Hocu i ja nauciti takve trikove.
gta5grand.com
Approved - NLR I 38735
Covek se vraca 2 put na mesto gde mu kradem auto u razmaku od 2 minuta sto se i vidi na povu priom me gazi udara i puca u gettu gde se nalazi sam kao clan drzavne organizacije
gta5grand.com
Approved - NLR I 38735
Covek se vraca 2 put na mesto gde mu kradem auto u razmaku od 2 minuta sto se i vidi na povu priom me gazi udara i puca u gettu gde se nalazi sam kao clan drzavne organizacije
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 + CL |19015
Pucao je bez uslova i brojanja + Napušta igru kako bi izbjegao RP situaciju
gta5grand.com
Approved - PG l 38735
Momak ceka ispred bolnice i hapsi OOC igrace koji se spawnaju u bolnici nakon informala...
gta5grand.com
Approved - PG I FearRP I 38735
1. PG veze me s puskom u ruci,veze me od ispred(nisam sig jel to PG) i stavlja me na suvozacevo mjesto s njegove strane(nisam sig jel to PG) 2. Fear RP ja i pirjatelj vadimo puske na njega a njega nije briga,ide sam u patrolu,moj prijatelj mu govori da me pusti da ima pusku na glavi on me ne...
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 | 27167 , 34276 , 59
Poštovana ADMINISTRACIJO dostavljam Vam pov Lica izlaze i bez ikakvog razloga ili uslova , bez da su išta rekli počnu da pucaju na mene
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 | ID 38735
Da pocnemo od pocetka, igrac najosnovnija pravila servera ne zna. Ide u patrolu sam, ulazi na privatan posed gde se nalaze 3 lica sa pricom da je trazeno lice od strane drzave. Zamolio bih na prvom mestu administraciju da objasni pripadnicima FIB, SAHP, LSPD sta je Pravilo drzave 5.2, obzirom da...
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.2 |15803
Poštovana ADMINISTRACIJO dostavljam Vam POV u prilogu Napustio igru u RP situaciji .
gta5grand.com
Approved - PG | 33876
Kad meni nije mrsko da izadjem iz auta da pokupim padobran još žurim da dodjem u zadnji sekund onda i ovom gospodinu nebi trebalo bit a ne da iz auta kupi padobran
gta5grand.com
Approved - FAIR RP | ID 16362
Nakon mog upozorenja da ne diže igrača digao ga je , čak i nakon drugog upozorenja je digao i drugog igrača , a u toku je pucnjava za padobran , kupi oružje od ubijenih i na kraju se vidi kako daje oružje i municiju drugom igraču
gta5grand.com
Approved - RDM | 38735, 32659, 16949, 34676
Ubijanje igraca bez dovoljnog RP razloga. Na POV se jasno vidi da nisam bio u red-zoni.
gta5grand.com
Approved - RDM | 38735, 32659, 16949, 34676
Ubijanje igraca bez dovoljnog RP razloga. Na POV se jasno vidi da nisam bio u red-zoni.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15, MK | 5776, 38735
ja smatram da su ovo undercover goldovci posto ruke nemaju i koriste kalase.
gta5grand.com
Approved - PG,MG,FEAR RP,KRP I 36439
MG NAMJERNO SE POMERIO DA BI NAS DRUG NJEGOV POGAO PUCATI PG SKOCIO JE SA ZGRADE IO VEZAO NAS S PUSKAMA FEAR RP VIDI SE NA POVU STA COVJEK RADI STAVLJA PANCIR I PUCA NAS KRP VEZUJE NAS I ZAPLJENJUJE NAM SVE STO IMA I JOS DODATNO NA SVE OVO ZAPLENJUJE SVE MENI JE SVE OFARBANO HEAVY REV ASAULT OVO...
gta5grand.com
ovakvi igraci se trebaju i prije banati
Last edited: