.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kaznjen si za jednu situaciju, ima ih jos dostaApproved - G.P. 1.1, G.P. 1.4, G.P. 1.6, G.P. 1.7 I ID:42945 nisi dzabe buljas kaznjen sam vec hahahah
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHKaznjen si za jednu situaciju, ima ih jos dosta
Jel ti treba dpi od Koleta? Nele ReyliMeni je samo zao dece koju manipulisete da vam pozajmljulju novac da kupujete sheringe, i da vam budu sledbenici, a dobro znas da manipulises ljudima Konte, to sto vam ljudi iz Akacukija pozajmila pare, mali Micko, Laza, sto su grindali za sebe, i vama da daju pare da se vi bogatite na njima, a sutra bi ih prodali za upola toga sto su vam dali, ja ne znam cemu Pohlepnost, da pricate momcima vracamo pare posle prvog sheringa drugog, pa im dugujete duze od 6 meseci, necu da nabrajam ostalu decu koju ste izmanipulisali, i to ako mislite da ce da vam ostanu verni, svi su se vratili kod tebe u fem, jer ocekuju da im se vrate pare sto su vam davali, inace svi su videli kakvi ste
Poz za Cika Kontea, ne bi on nikad krsio pravila, skroz ispravna prica!!
Alo bulja kaznjen sam Approved - G.P. 1.1, G.P. 1.4, G.P. 1.6, G.P. 1.7 I ID:42945Kaznjen si za jednu situaciju, ima ih jos dosta
Za jednu situaciju ponavljam, ima ih vise. Dioptriju pod hitnu otici provjeritiAlo bulja kaznjen sam Approved - G.P. 1.1, G.P. 1.4, G.P. 1.6, G.P. 1.7 I ID:42945
pa vidim da je tvoja dioptrija dobra hahahahahahhaha KAZNJEN SAM !!!Za jednu situaciju ponavljam, ima ih vise. Dioptriju pod hitnu otici provjeriti
Ako imas salji, pitao sam ga kod noksija na lajvu da me couchaJel ti treba dpi od Koleta? Nele Reyli
Kaznjen si za JEDNU situaciju, za svaku situaciju se dobija posebna kazna.pa vidim da je tvoja dioptrija dobra hahahahahahhaha KAZNJEN SAM !!!
800 dpia ti Kole koristiAko imas salji, pitao sam ga kod noksija na lajvu da me coucha
PA TO JE JEDNA SITUACIJA ! AJDE BULJA IDI TRAZI KARU CAOKaznjen si za JEDNU situaciju, za svaku situaciju se dobija posebna kazna.