Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Buljas Extra
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 17, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

Nele Vip

Active Member
Leader of unofficial org
Meni je samo zao dece koju manipulisete da vam pozajmljulju novac da kupujete sheringe, i da vam budu sledbenici, a dobro znas da manipulises ljudima Konte, to sto vam ljudi iz Akacukija pozajmila pare, mali Micko, Laza, sto su grindali za sebe, i vama da daju pare da se vi bogatite na njima, a sutra bi ih prodali za upola toga sto su vam dali, ja ne znam cemu Pohlepnost, da pricate momcima vracamo pare posle prvog sheringa drugog, pa im dugujete duze od 6 meseci, necu da nabrajam ostalu decu koju ste izmanipulisali, i to ako mislite da ce da vam ostanu verni, svi su se vratili kod tebe u fem, jer ocekuju da im se vrate pare sto su vam davali, inace svi su videli kakvi ste 👋👋

Poz za Cika Kontea, ne bi on nikad krsio pravila, skroz ispravna prica!!

Ljuba Kush

Player
Player
Meni je samo zao dece koju manipulisete da vam pozajmljulju novac da kupujete sheringe, i da vam budu sledbenici, a dobro znas da manipulises ljudima Konte, to sto vam ljudi iz Akacukija pozajmila pare, mali Micko, Laza, sto su grindali za sebe, i vama da daju pare da se vi bogatite na njima, a sutra bi ih prodali za upola toga sto su vam dali, ja ne znam cemu Pohlepnost, da pricate momcima vracamo pare posle prvog sheringa drugog, pa im dugujete duze od 6 meseci, necu da nabrajam ostalu decu koju ste izmanipulisali, i to ako mislite da ce da vam ostanu verni, svi su se vratili kod tebe u fem, jer ocekuju da im se vrate pare sto su vam davali, inace svi su videli kakvi ste 👋👋

Poz za Cika Kontea, ne bi on nikad krsio pravila, skroz ispravna prica!!
Jel ti treba dpi od Koleta? Nele Reyli :LOL: :LOL: :LOL:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom