Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47054
Players nickname
Miha Seventhstreet
Suspect ID
35612, 4738
Date of violation
Aug 17, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/

Miha Seventhstreet

Player
Player
Igrac Noksi ( 4738 ) je prebacio na ruke igracu Veljo Kurati ( 35612 ) Plavi mikacu duks koji kosta vise od 500 miliona i tako su sacuvali duks, na kraju taj duks je zavrsio svakako u Akacuki familiji, ali dobio sam informaciju da su oni taj duks platili pravim parama Noksiju na racun.

Svakako ne znam da li je dozvoljeno, prebacati 24h nakon zavrsene sezone, niti da li je Velja igrao sezonu sa njima, svakako bih molio da se proveri gde je zavrsio taj mikacu, jer Velja ili ga krije ili ga ne nosi, zato sto vec 10 dana ga nije obukao. Molio bih administraciju da proveri.

I "slucajno" mu je prebacio duks 24h neposredno pre bana. Da bi sacuvali taj duks.

Datum prebacivanja 08.08 17:49

Last edited:

Vaso.

Player
Player
Igrac Noksi ( 4738 ) je prebacio na ruke igracu Veljo Kurati ( 35612 ) Plavi mikacu duks koji kosta vise od 500 miliona i tako su sacuvali duks, na kraju taj duks je zavrsio svakako u Akacuki familiji, ali dobio sam informaciju da su oni taj duks platili pravim parama Noksiju na racun.

Svakako ne znam da li je dozvoljeno, prebacati 24h nakon zavrsene sezone, niti da li je Velja igrao sezonu sa njima, svakako bih molio da se proveri gde je zavrsio taj mikacu, jer Velja ili ga krije ili ga ne nosi, zato sto vec 10 dana ga nije obukao. Molio bih administraciju da proveri.

I "slucajno" mu je prebacio duks 24h neposredno pre bana. Da bi sacuvali taj duks.

odakle ti ove informacije jbt bas dobri izvori

BoBlueblood

Player
Player

chat gpt

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam da odbijem ovu zalbu.

U pitanju je mikachu duks koji sme da se prebacuje izmedju turfera koji su osvojili sezonu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom