By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ма Ti si bre dečko totalno pogubljen mislim ono ne znam odakle izvlačiš te lazi ali okeEj nemoj pov da pokazujem kako me molis da te naucim speed bost i glitch roll za 350k hahahahahahahahahahahahahahahahah vidi se da si iz mosbya
HAHAHAHAHA JA STONEBOY ZNAS TI KO JE STONEBOY AJ SAD CU POSALJEM ZA PAR MINUTASalji, salji, ajde cekam, stoneboy!
hahahahahahahha bog zna sveМа Ti si bre dečko totalno pogubljen mislim ono ne znam odakle izvlačiš te lazi ali oke
Cek cek da se setim iz glave hmm, 'zar moramo oboje tugovati zarad tudje srece', jel si sad presa na drugu ili jos uvek tugujes. Kojoj sad saljes poljupce u ranu zoru.Salji, salji, ajde cekam, stoneboy!
Pa naš kako baš nisam siguran da bog prati kako igra neko igrice ali ok a kad smo vec kod boga, I on zna da vredjas nekom majku ali oke još si mali naučićeš ima vremenaHAHAHAHAHA JA STONEBOY ZNAS TI KO JE STONEBOY AJ SAD CU POSALJEM ZA PAR MINUTA
hahahahahahahha bog zna sve
Bog se pise velikim slovom.HAHAHAHAHA JA STONEBOY ZNAS TI KO JE STONEBOY AJ SAD CU POSALJEM ZA PAR MINUTA
hahahahahahahha bog zna sve
Druze, cringe si, plakao si , o cemu pricamo ? Ne znam o cemu pricas hahahhaCek cek da se setim iz glave hmm, 'zar moramo oboje tugovati zarad tudje srece', jel si sad presa na drugu ili jos uvek tugujes. Kojoj sad saljes poljupce u ranu zoru.
Debeljko mozes ti svasta rec kada ja znam sta je istina hahaha, i daj pricas meni da sam cringe a lik drzi Angel tipa fore iz 2016 kada je to bilo u modi.Druze, cringe si, plakao si , o cemu pricamo ? Ne znam o cemu pricas hahahha
Idi placi i kradi automobile tamo, aj zpoDebeljko mozes ti svasta rec kada ja znam sta je istina hahaha, i daj pricas meni da sam cringe a lik drzi Angel tipa fore iz 2016 kada je to bilo u modi.
Johnny Lahanta esta muy loca?Debeljko mozes ti svasta rec kada ja znam sta je istina hahaha, i daj pricas meni da sam cringe a lik drzi Angel tipa fore iz 2016 kada je to bilo u modi.
Fanboy + highway... Nemoj vise, pls..Evo mikili moj
nemoj tako brate podigo je mis i tastaturuI sta si ti sada,spustas lika da bi sebe podigao. Posaljem ja ovde par porukica da te spustim malo a. Bolje idi smrsaj debeljko,dobro je nekad podici nesto vise od kasike.
Hahahahaha i tako nas dragi Angel meni kaze zpo,Boze. Decko bio davez 6 meseci hteo si se ubit, wtf. Glup siIdi placi i kradi automobile tamo, aj zpo
''Skocicu s mosta ako me ostavis'' :'(I
Hahahahaha i tako nas dragi Angel meni kaze zpo,Boze. Decko bio davez 6 meseci hteo si se ubit, wtf. Glup si
O Boze evo ga i ovaj sto se napije od 4 piva pa salje sliku da dokaze kako on moze da popije. Pa posle muva 2 ribe na Grandu misli da je baja kad je pijan.Johnny Lahanta esta muy loca?
Hvala Bogu ne. Krivo mi je sto sam samo izgubio vreme nista vise.''Skocicu s mosta ako me ostavis'' :'(