evo duzi pov Watch denza pg pt2 | Streamable
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hahahahhaha vrisnuo si u glavu ti maloOvdje se ne radi o tome da sam ja nešto pogrešno uradio, nego se radi o tome da trebaš dobiti kaznu za CB, medjutim opet pov nisi dostavio od pocetka situacije, ko ce bez razloga uhapsit te a da ranije nisi nešto uradio, bejtao si nas ispred stanice, jer tvog nekog hapse, upozorio sam te da ideš ali nisi htio, otišao sam po tejzer i naravno dalje se vidi na snimku, pa još govoriš "što mi se kurci Denza" na 00:20, a tog pocetka situacije nema na klipu. Spike postavljen, tejzan si, uhapšen i to je to
Pomiri se s cinjenicom da si odležao zatvora, i nemoj biti kid koji place i pokušava se osvetiti na forumu, idi po getu chituj kao i do sada
kakv si ti lik bejtas bejtas a onda kad te uhapse places ovde hahahahahahahhaha vrisnuo si u glavu ti malo
nista ida sam uradio CB ja cu odlezati jail a ti si blizi bl za konstatno krsenje pravilaOvdje se ne radi o tome da sam ja nešto pogrešno uradio, nego se radi o tome da trebaš dobiti kaznu za CB, medjutim opet pov nisi dostavio od pocetka situacije, ko ce bez razloga uhapsit te a da ranije nisi nešto uradio, bejtao si nas ispred stanice, jer tvog nekog hapse, upozorio sam te da ideš ali nisi htio, otišao sam po tejzer i naravno dalje se vidi na snimku, pa još govoriš "što mi se kurci Denza" na 00:20, a tog pocetka situacije nema na klipu. Spike postavljen, tejzan si, uhapšen i to je to
Pomiri se s cinjenicom da si odležao zatvora, i nemoj biti kid koji place i pokušava se osvetiti na forumu, idi po getu chituj kao i do sada
vrv si neki nebitalac nzm ni kosi i pogledaj malo profilnu sve si mi rekao koliko si i ti vrsinuo u glavukakv si ti lik bejtas bejtas a onda kad te uhapse places ovde hahaha
placi jos malo kme kmevrv si neki nebitalac nzm ni kosi i pogledaj malo profilnu sve si mi rekao koliko si i ti vrsinuo u glavu
DA SAM NA TVOM MJESTU PLAKAO BI JER TE NIKO NE ZNAplaci jos malo kme kme
Hahah, prije pola godine robao sam te, lik me okaci od G.P.1.1 do 1.8 i konstantno krsenje pravila, pola godine kasnije, uhapsim ga, lik opet me okaci za konstantno krsenje pravila ali je zaboravio od 1.1 do 1.8, tipican teletabis LALAnista ida sam uradio CB ja cu odlezati jail a ti si blizi bl za konstatno krsenje pravila
ni ti osnovnu gramatiku...DA SAM NA TVOM MJESTU PLAKAO BI JER TE NIKO NEZNA
iz usta niti da operes zubeni ti osnovnu gramatiku...
haha on se hvali kako ne zna drugacije da dobije osim da krsi pravila zbog toga neces vise ni igrati
Neka stracatela
Imas preko 30 godina igras igrice primjer teletabisa zato ne pricaj nikome nistaHahah, prije pola godine robao sam te, lik me okaci od G.P.1.1 do 1.8 i konstantno krsenje pravila, pola godine kasnije, uhapsim ga, lik opet me okaci za konstantno krsenje pravila ali je zaboravio od 1.1 do 1.8, tipican teletabis LALA
Denzo lajes a ne ujedasOvdje se ne radi o tome da sam ja nešto pogrešno uradio, nego se radi o tome da trebaš dobiti kaznu za CB, medjutim opet pov nisi dostavio od pocetka situacije, ko ce bez razloga uhapsit te a da ranije nisi nešto uradio, bejtao si nas ispred stanice, jer tvog nekog hapse, upozorio sam te da ideš ali nisi htio, otišao sam po tejzer i naravno dalje se vidi na snimku, pa još govoriš "što mi se kurci Denza" na 00:20, a tog pocetka situacije nema na klipu. Spike postavljen, tejzan si, uhapšen i to je to