sve u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nisam ja nego neki npc i okaci pov ako hoces a ne tu srat da se izvucesDostavis mi POV nekih 10-15 minuta unazad gde si ti pobio 3 kod Black Market NPC-a i gde mene baitas hvala lepo.
a i ti si ceko da ukrades tezgu jer sam ju htijeo prodat nekom likuDostavis mi POV nekih 10-15 minuta unazad gde si ti pobio 3 kod Black Market NPC-a i gde mene baitas hvala lepo.
to se tebe ne tice vi ste trebali nekako na neki nacin to odradit dok nema nikog nisu ljudi krivi sto oce uzet tezgu mozda nisu hteli da uzmu bas tvoju.a i ti si ceko da ukrades tezgu jer sam ju htijeo prodat nekom liku
nije neki NPC puco je zbog tebe po ljudima a kasnije kad sam tebe potepo puco po meni i tebe digno dostavi duzi POVnisam ja nego neki npc i okaci pov ako hoces a ne tu srat da se izvuces
ma da samo kad sam ja pito je kempalo tamo 20 ljudi a prije toga bila 2icato se tebe ne tice vi ste trebali nekako na neki nacin to odradit dok nema nikog nisu ljudi krivi sto oce uzet tezgu mozda nisu hteli da uzmu bas tvoju.
ako imas ti pov okacinije neki NPC puco je zbog tebe po ljudima a kasnije kad sam tebe potepo puco po meni i tebe digno dostavi duzi POV
nema kempanja to nije protiv zakonita stvar tamo ti treba se snadjes kako ces prodat a ne da pozoves nekog tamo tvog da pobije 4-icu jesi glupma da samo kad sam ja pito je kempalo tamo 20 ljudi a prije toga bila 2ica