Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42416
Players nickname
Josip Ciganovic
Suspect ID
36834
Date of violation
Aug 18, 2024
Time of violation
16:36
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=U5__PjVAgdQ

Jozo Bozo

Player
Player
1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) tokom događaja i 5 minuta nakon | Upozoriti

Samo da naglasim kako je igrač čuo da sam rekao kako me neće uhapsit a nije čuo da idem na informal...
Svi znamo da ovo neće značiti njemu ništa zato što je SAHP gotov s radom...ali nadam se nekada u budućnosti da mu se neće omogućiti ovakva prilika jer je ovo svjesno i namjerno napravio jer zna da neće dobiti adekvatnu kaznu za ove postupke.

Ugodan ostatak dana.

Jozo Bozo

Player
Player
Nisi ni u jednom momentu rekao da ides na informal tako da nista nije prekrsenk uzivaj
Sve i da nisi čuo svejedno si poslje odgovorio da ti "puca kurac". Tako da i dalje ostajem na tome da je pravilo svjesno i namjerno prekršeno.

Vukasin Siciliano

Player
Player
U momentu te situacije nisi rekao da ides na OC event poslije u ared situacije pricas nesto ma daj molim te

Jozo Bozo

Player
Player
Brate ja sam tvoj RP ispoštova bez nekog većeg problema jer mi se nije dalo pripirati sa tobom iskreno, kad sam vidio da se praviš da ne čuješ za informal, i poslje kad sam ti rekao da znaš di idem svejedno si me ignorirao, mislim da si mi s tim sve rekao.

Tvoj je plan bio samo mene robat jer si vidio da idem na informal i kolega ti je rekao 4-5 puta da me pustiš nisi namjerno poslušao.

Vukasin Siciliano

Player
Player
Uvijek pustam ljude za informal, kao da mi znaci sto cu te robati mogao sma za minut naci drugog lika ali kad si mi reko “vjeruj mi da neces” onda sam htio, ne pravim se da te nisam cuo dostavicu pov uskoro mrzi me da palim pc i sve al ajde, kolega je htio da te pustim jer se znate a ne mogu kad sma prethodno pustio isto lika jer se znaju pa me smorilo to

Inace uvijek pustim ljude koji idu na inf koji kazu “idem na informal” ali kada govore idem na informal pa krenu vrijedjati ili bilo sta na taj nacin onda njih hvatam, u toj situaciji ja te nisam cuo na pocetku sa ides na inf jer si mi prethodno bjezao 400 na sat a i da sam te cuo pustio bih te ovako u sred situacije kad cujem ja ne mogu znati jel lazes ili ne

Jozo Bozo

Player
Player
Ako ti nije problem da dostaviš pov di si me hvatao, jer iskreno nema potrebe za laganjem...

Vukasin Siciliano

Player
Player
Nema nikakvog laganja i da si bjezao i da nisi da si reko da ides na inf (tj da si se cuo tad kod mene) ne bi bilo nicega

Jozo Bozo

Player
Player
To je dokaz u kojem se ne cuje da ide na informal…
Svejedno, kad ja ne mogu robati lika koji se puca s nama u getu u xx:30-xx:00 zbog informala,tako smatram da ne možeš ni ti mene na pola puta do istoga.

Još sam ti poslje rekao da znaš zašto imam toliku količinu oružja ti si se iskurčio i ignorira. Poslje sam ti svejedno rekao da idem na informal rekao si mi "puca mi kurac". ... tako da ono, pogriješio si kako god se pogleda.

Prepustimo adminima da pregledaju žalbu, pa nek oni odluče a ti si znao di idem i šta ću raditi i svejedno si dovršio svoju misiju "lošeg" policajca. Hahahaha

Vukasin Siciliano

Player
Player
Ocigledno ne znas pravila cim igrac udje u interakciju s nekim odma ne postoji to OC event vec moze da bude uhpaen/roban itd.

Nemanja Zajcev

Player
Player
Zalba prihvacena.
Igrac 36834 ce dobiti kaznu za PG.
(Izbrojao preko 300k u tudjem dzepu za 2 sekunde.)
Sto se tice P.D 1.2 na njegovom povu se ne cujete da idete na informal.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom