Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62355
Players nickname
Ogi Skii
Administrators nickname
Milan Bucojevic
Date
Aug 18, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/s6PdQPi

Ogi Woodley

Player
Player
Pozdrav Mujo ili Abrahame,

Dobio sam upozorenje sinoc za 6.15 od administratora Milana Bucojevica, naime na snimku se vidi kako smo drugar Jaki i ja izasli da spasimo drugara da ga nebi hapsili. Jaki mu je brojao 5 sekundi i poceo da ga puca, ja ga nisam pucao jer nisam imao metkova za ar. Posle toga dosli smo do zatvora i jaki je tu poceo da ga puca a ja sam dotrcao do vozila i krenuo da brojim 5 sec ali se to nije videlo u snimku jer je doticnog nekako dovrsilo nesto i vratio se u bolnicu. Imate link zalbe ispod u Proofs pogledajte nisam kriv i molim vas da dobijem unban jer mi je to 3ci warn, zelim da igram na ovom projektu zato sto za par dana krece skola i necu biti toliko aktivan zato zelim da iskoristim ovo vreme da mogu da igram sa svojim prijateljima. Hvala unapred i nadam se lepom odgovoru.

Ogi Woodley

Player
Player
Dodatno na to vidite da se i prvi put cuje da je pucano iz LMG-a a drugi put vidite da je drugar moj pucao iz LMG-a a ja sam prisao sa revolverom da brojim 5 sekundi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom