Zelim da vidim pov od osobe kako me je ubio posto sam stojao iza kamena i ubio me.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!U svakoj corbi mirodjijaNema veze,zeli da vidi POV,i nisi bio sa desno strane posto smo mi bili sa desne strane
HAHAHAHAHAHHAHAH jer ga nemasSvog pova necu da ti objavim jer je ovo smaranje. Reportate stvari koje uopste nisu suspicious. Barem dvojica od vasih znajo da sam bio tamo, jer kako sam gore omenio so nas pushali tamo.
Wtf, zasto bi slao pov, ovdje nista nije sus, ja ne razumijem, vi bas volite smarat ljude i bit forum kidovi?HAHAHAHAHAHHAHAH jer ga nemas
DA IWtf, zasto bi slao pov, ovdje nista nije sus, ja ne razumijem, vi bas volite smarat ljude i bit forum kidovi?
Mora imati pov ukoliko se sumnja da je cheat, a vi ovdje objavljujete jer volite tako malo plakat kad padnete i jer vam je zelja da unistite nekoga ko je bolji od vas.Zato sto pravila jasno nalazu da svaki ucesnik unutar kruga mora imati POV. Prosto?
.Zato sto pravila jasno nalazu da svaki ucesnik unutar kruga mora imati POV. Pros
.Mora imati pov ukoliko se sumnja da je cheat, a vi ovdje objavljujete jer volite tako malo plakat kad padnete i jer vam je zelja da unistite nekoga ko je bolji od vas.
.DA I
Jbg neko je moroklasicno nabijanje bana
Svakako mora imati pov na eventimaMora imati pov ukoliko se sumnja da je cheat, a vi ovdje objavljujete jer volite tako malo plakat kad padnete i jer vam je zelja da unistite nekoga ko je bolji od vas.