Želim da izrazim iskreno žaljenje zbog svog ponašanja pre 7 meseci kada sam dobio kaznu za (GP.6.22). 26.01.24 uzeo sam 40 semenki kupusa i žensku majicu iz familije
'La Familia Sindicato. nakon toga me je drug pozvao u familiju "Vendeta''i ja sam pristao, a zaboravio sam da vratim stvari...
. Shvatam da je moje ponašanje bilo neodgovorno i nepošteno prema zajednici i lideru familije.
Želim da naglasim da nisam imao nameru da izazovem ozbiljnu štetu ili nepravdu, i duboko se kajem zbog ovog incidenta. Odmah nakon što sam shvatio grešku, izvinio sam se lideru familije i ponudio da nadoknadim štetu. Svestan sam da su pravila tu da bi se poštovala i da je važno održavati integritet servera.
Molim vas da uzmete u obzir da ovo nije bila velika krađa i da sam bio spreman da ispravim svoju grešku. Tokom vremena koje sam proveo van servera, razmislio sam o svojim postupcima i odlučan sam da se ponašam u skladu sa pravilima u budućnosti.
U potpunosti prihvatam odgovornost za svoje postupke i spreman sam da se suočim sa odgovarajućim kaznama, uključujući money wipe ili bilo koje druge sankcije koje smatrate prikladnim. Važno mi je da dobijem priliku da se vratim na server i pokažem da sam naučio lekciju.
Molim vas da razmotrite ovu molbu za unban i date mi priliku da se ponovo pridružim zajednici. Siguran sam da bih mogao doprineti pozitivnoj atmosferi na serveru i biti bolji igrač.
Znam da žalbe za scam obično nisu prihvatljive, ali želim da naglasim da nisam nikoga prevario. Uzeo sam samo 40 semenki, što smatram manjom greškom za koju se iskreno kajem.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.