vidi se u POV-u kako vise od 3 clana puca na jednog covjeka bez brojanja...cak dosta od njih isto MG-a tkdd resite ovo...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prvo moras da naucis da se ponasas i da odrastesJa sam vas pobio sve nije on i vecc sam kaznjen za tu situaciju a to lji gavce nabi onoj sto ti kuva rucak u pizdu
Zamolio bi da ovaj bude kaznjen banom na forumu i nemoj da mafijas preko tastature da spominjes nekom roditelje i ti imas roditelje isto tako, ocigledno nemas kulture pa spominjes nekom roditelje za ovo bi treba da budes strogo kaznjen po pravilima, takvi kao sto ste vi unistavate RP.Ja sam vas pobio sve nije on i vecc sam kaznjen za tu situaciju a to lji gavce nabi onoj sto ti kuva rucak u pizdu
Molim da ga kaznite. Ovakve stvari nisu primerene na forumu.Ja sam vas pobio sve nije on i vecc sam kaznjen za tu situaciju a to lji gavce nabi onoj sto ti kuva rucak u pizdu
Unistavamo rp zato sto ima vas npc-eva koji placuZamolio bi da ovaj bude kaznjen banom na forumu i nemoj da mafijas preko tastature da spominjes nekom roditelje i ti imas roditelje isto tako, ocigledno nemas kulture pa spominjes nekom roditelje za ovo bi treba da budes strogo kaznjen po pravilima, takvi kao sto ste vi unistavate RP.
Odmori se maloUnistavamo rp zato sto ima vas npc-eva koji placu
samo kaci npc familiju kad nisu za bolje..vidi se u POV-u kako vise od 3 clana puca na jednog covjeka bez brojanja...cak dosta od njih isto MG-a tkdd resite ovo...
Bog se pise sa velikim slovom ...I ako imate neki problem sa nama dodjite do fema trazite lidera i popricajte a ne da konstanto tripujete kao da ste uhvatili boga za onu stvar