Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41555
Players nickname
Misal Sacy
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 19, 2024
Time of violation
17:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=k-arV4ERwzc

mikilazin

Player
Player
Hahaha posalji ceo pov ljigavce gde nas je lik pobio na ulici bez ikakvog razloga(pritom se vracamo sa eventa)hvala

paranoia

Netherlands
Player
De si Misko forum warrior polako nemoj da se nerviras osedeces sa 15 godina samo nastavite ovako niste jedini ko je bio ovakav :D, zato te svi i vole lepotanu.

paranoia

Netherlands
Player
Ja sam vas pobio sve nije on i vecc sam kaznjen za tu situaciju a to lji gavce nabi onoj sto ti kuva rucak u pizdu
Zamolio bi da ovaj bude kaznjen banom na forumu i nemoj da mafijas preko tastature da spominjes nekom roditelje i ti imas roditelje isto tako, ocigledno nemas kulture pa spominjes nekom roditelje za ovo bi treba da budes strogo kaznjen po pravilima, takvi kao sto ste vi unistavate RP.

Andrija Mirkovic

Player
Player
Zamolio bi da ovaj bude kaznjen banom na forumu i nemoj da mafijas preko tastature da spominjes nekom roditelje i ti imas roditelje isto tako, ocigledno nemas kulture pa spominjes nekom roditelje za ovo bi treba da budes strogo kaznjen po pravilima, takvi kao sto ste vi unistavate RP.
Unistavamo rp zato sto ima vas npc-eva koji placu💋

FC Arsens

Player
Player
Ja moram da se nadovozem, ne znam ko plače i ne znam ko koga namešta, ja nisam video mog clana u blizini vaše familije osim nekoliko puta oko panela da vas smara a vi konstanto dolazite i smarate nas, znaci ili smo vam previse zanimljivi ili smo po vama previse npc-familija koja je samo jedno ili dva rang mesta ispod vas, (a da ne govorim o tome da se vi spajate sa top 10. u tom trenutku familijom da bi usli u top 5) e sad ako smo po vama toliki npc fem, što smarate batalite npc-jeve svakako
ne znaju nista, e vidis tu mi se cini da izgleda da i vi a mi ipak znamo barem nesto, pa vam to smeta sto je okej skroz neka vrsta rivalstva ali onda nemojte da kacite i da smarate ako ste toliko iznad nas. Hvala lepo i zamolio bih i tebe i ostale da ne smaraju jer u suprotnom ako budemo hteli smaracemo i mi vas a to ne ide u korist ni vama ni nama. I ako imate neki problem sa nama dodjite do fema trazite lidera i popricajte a ne da konstanto tripujete kao da ste uhvatili boga za onu stvar i ne zelite ni da komunicirate na tu temu a smarate konstano to samo govori o vama i ocigledno govori da vama, (po vasem npc familija Berlusconi smeta familiji Cicimicovci koja je po vama 10 mesta iznad u svakom smislu), smeta a to govori da ipak mozda i nismo bas toliki npc-jevi kakvi vi pricate.
Pozdrav

Gerrito Malchiny

Player
Player

Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Niste bili direktni ucesnik odnosno ste bili predaleko da cujete dali je brojano i izdan uslov, neka okaci zalbu igrac koji je ubijen kako bi znali da mu nije brojano.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom