By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nemoj mnogo da seres nisam te namerno udario nisam mogao da zakocim to jest nisam na vreme nemoj mnogo sratdok sam isao do svoje familijarne kuce lik je dosao i udario me je par puta kolima(uspeo sam samo tad da upalim kamericu kad me je zadnji put udario)
kako lazes lice prvo si me krenuo udariti prvi put pa sam te izbegao i ti si se vratio da me udaris, nemoj lagatinemoj mnogo da seres nisam te namerno udario nisam mogao da zakocim to jest nisam na vreme nemoj mnogo srat
druze imas li dokaz kad vidim dokaz onda cu ti verovati znam valjda sam da te nisam namerno udariokako lazes lice prvo si me krenuo udariti prvi put pa sam te izbegao i ti si se vratio da me udaris, nemoj lagati
da te ja pitam kako drugacije da predjem ulicu a da ne predjem put???KAO PRVO NESNIMANJE SVIH SLOJEVA DE TI JE DISKORD KAO DRUGO DA SI TI KRSTEN I DA NE IDES PO SRED PUTA DECKO TE I NEBI UDARIO LJUBI TE BRAT.POZDRAV!!!