Ne znam odakle me ubio ocu da vidim pov od ovog jer sam pao ne znam odakle me ubija.
Pov nije duzio od min kad sam odma pao
Pov nije duzio od min kad sam odma pao
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Moze to na nasem plscudno kako svaki vtori vas report je pucanje kroz dzid
Can i see that pov plsssPostoji Dsync ako si ikad čuo za to, a i pretpostavka je da si se porto pošto ceo dan puca server. Zna se šta je čit i šta je sumnjivo, džaba ti ovo dečko ima POV ako zatreba.
.Can i see that pov plsss
Ja sam svoj odma poslo nisam admina ceko
Lep pokusaj da mu namestis ban, seronjoJa sam svoj odma poslo nisam admina ceko
Ne na mistam nikome ban nego mi nije jasno odakle me ubioLep pokusaj da mu namestis ban, seronjo
Neka posalje POV i kraj.A ako ga posalje vidice se da ima zadanjeni redux(nema zbunja i objekata)Znači svaki put kad tebe,mene ili bilo koga drugog netko ubije, bilo to s leđa ili sa kuta koji meni nije vidljiv moram se rasplakat te postaviti na forum post i praviti se glupav " kme,kme odakle me ubio" te nadati se da osoba nema POV i takoreći smjestiti mu ban. Idemo taktikom APP- ako prođe, prođe. Ne znam kud hodam, ne znam odakle me ubio..ma ajde da stavim na forum pa da vidimo, vjerojatno je cheat.
Da nite svi no liferi,toxični i try harderi te da smo svi u dobronamjernim i prijateljskim odnosima jer prije svega, to je igrica, mogli bi se preko discorda porazgovarati i pogledati zajedno POV bez ovog foruma. Ali to nije nikome cilj, zar ne? Jebeniji je "feeling" kad neku glupost reportaš i osoba dobije ban!
dada evo sad definitivnoNeka posalje POV i kraj.A ako ga posalje vidice se da ima zadanjeni redux(nema zbunja i objekata)