Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
377
Players nickname
Nidza Obama
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 10, 2022
Time of violation
22:50
Proofs
https://youtu.be/g5skPi0SOxU

MaTaras

Participant
Leader of unofficial org
Znači svaki put kad tebe,mene ili bilo koga drugog netko ubije, bilo to s leđa ili sa kuta koji meni nije vidljiv moram se rasplakat te postaviti na forum post i praviti se glupav " kme,kme odakle me ubio" te nadati se da osoba nema POV i takoreći smjestiti mu ban. Idemo taktikom APP- ako prođe, prođe. Ne znam kud hodam, ne znam odakle me ubio..ma ajde da stavim na forum pa da vidimo, vjerojatno je cheat.

Da nite svi no liferi,toxični i try harderi te da smo svi u dobronamjernim i prijateljskim odnosima jer prije svega, to je igrica, mogli bi se preko discorda porazgovarati i pogledati zajedno POV bez ovog foruma. Ali to nije nikome cilj, zar ne? Jebeniji je "feeling" kad neku glupost reportaš i osoba dobije ban!

Nani_Armone

Player
Player
Administracija je ta koja mora imati iskustva sa eventima i sa trazenje POV, oni su ti koji dopustaju ovakve reportove, oni traze POV sto je naš lik ubio lika koji je izleteo iz zbunja, oni traze POV za ubijanje sa ledja, evo sad ubijanje face to face i opet ce biti trazen POV...Mene vise oni zacudjuju nego ovi klasicni klinci koji reportaju.

Veljko Nevolja

Player
Player
Znači svaki put kad tebe,mene ili bilo koga drugog netko ubije, bilo to s leđa ili sa kuta koji meni nije vidljiv moram se rasplakat te postaviti na forum post i praviti se glupav " kme,kme odakle me ubio" te nadati se da osoba nema POV i takoreći smjestiti mu ban. Idemo taktikom APP- ako prođe, prođe. Ne znam kud hodam, ne znam odakle me ubio..ma ajde da stavim na forum pa da vidimo, vjerojatno je cheat.

Da nite svi no liferi,toxični i try harderi te da smo svi u dobronamjernim i prijateljskim odnosima jer prije svega, to je igrica, mogli bi se preko discorda porazgovarati i pogledati zajedno POV bez ovog foruma. Ali to nije nikome cilj, zar ne? Jebeniji je "feeling" kad neku glupost reportaš i osoba dobije ban!
Neka posalje POV i kraj.A ako ga posalje vidice se da ima zadanjeni redux(nema zbunja i objekata)

Cofi

Player
Player
jel vas reportao ne.Kad vas je iko pitao za misljenje? + off topic to sto ste ... i morate da pravdate druge kao advokati licite na djecu iz 2 razreda osnovne skole.Hvala sta admin kaze tako ce bit nemate vi sta da palamudite tuda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom