Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
52773
Players nickname
tyson gucci
Suspect ID
52773
Date of violation
Aug 30, 2024
Time of violation
23:41
Proofs
https://youtu.be/cQVBE_rLtCM?si=wPkYFdPGRpVpE73N

Tyson Gucci

Game Assistant
Game Assistant
posotvani dao sam igracu 11522 dva auta koja vrede preko 5 miliona za 1000 dolara, datuma: 30.8.2024, sati i minute: 23:41.
ostalo se vidi u povu.

Last edited:

Dragan Legijaa

Player
Player
Slucajno sam ovde,i ja bih ti dao drugu sansu,ajde nisi znao da to ne sme itd..svako zalsuzuje drugi sansu video si laku zaradu i sve,ali kako nalazite te likove kojima mozete to da prodate i da znate da vas nece scamati,veruj mi brt ja imam bas dosta para na grandu i nikad mi nije palo na pamet da rizikuje za par hiljada ili miliona,na auto od 10m izgubis 1,5m realno koga boli kurac za 1,5m kad znam da taj auto mogu da profam za 12,13m🤷🏻‍♂️😂 aj srecno

Tyson Gucci

Game Assistant
Game Assistant
Slucajno sam ovde,i ja bih ti dao drugu sansu,ajde nisi znao da to ne sme itd..svako zalsuzuje drugi sansu video si laku zaradu i sve,ali kako nalazite te likove kojima mozete to da prodate i da znate da vas nece scamati,veruj mi brt ja imam bas dosta para na grandu i nikad mi nije palo na pamet da rizikuje za par hiljada ili miliona,na auto od 10m izgubis 1,5m realno koga boli kurac za 1,5m kad znam da taj auto mogu da profam za 12,13m🤷🏻‍♂️😂 aj srecno
hvala puno

Tyson Gucci

Game Assistant
Game Assistant
Aldine da znas ja sam za skem postavio zalbu. Posto me je ovaj Lik skemao Ali je drugs zalba skroz.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Identican POV razmotren je vec okacili ste duplu zalbu , to sto ste stavili 2 razlicita naslova ne znaci da ce biti 2 kazne , 1 situacija = 1 kazna , za ovu situaciju odluka donjeta na ovoj zalbi , da je prekrsen GP 1.7 kolega bi kaznio i to , Approved - G.P 1.3 I 11522

Odbijeno - Dupla zalba

Status
Not open for further replies.
Top Bottom