Informacije
1. Vaše ime IRL:Deni
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:5-7
5. Vaš Discord:denibeli
6. Vaše ingame imeeni Yanus
7. Vaš ID: 57571
Dodatne informacije
1. Lider za.....FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Bio sam u svim drazavnim organizacijama imam mnogo iskustva bio sam i HC i znam kako ide sve.
-Do sad nikada nisam bio lider i mnogo hocu da budem lider ako budem bice mnogo dobro svaki dan bi isle na sve akcije i mnogo bi bili aktivni.
-Bio sam HC znam sve kako ide imao bi dosta HC sta bi mi pomagale da zavrsimo lepo mandat davo bi svaki dan bonuse svima pomago bi kolegama i bilo bi regutacije za da budemo vise i da sprecimo kriminal,i ako uzmem FIB uradicu pre lep mandat bice mnogo Agenta.Mnogo ljudi me poznaju i mnogo ljudi imaju mnogo iskustva i oni ce da budu HC i ce da mi pomaze da zavrsimo lepo bilo bi unstrasnju kontrolu i detektive unustrasnja kontrola bi proveravala FIB agente i ostele kolege iz ostalih organizacija,detektivi bi trazili informacije za kriminalce i tako bi lakse sprecili kriminal.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Ispitivali bi samo 29 i 30 za da ne bi bilo warnova.
-Ispitivanje bi bilo obavezno,minimalno bi trebalo 15 god u gradu.
-Svaki dan bi isle na sve akcije sta mozemo i trudili bi se mnogo da sprecimo kriminal.
-Za neko da dobije rank treba se potrudit i zasluzit ga.
-Trudio bi se pomago bi svim kolegama i ostalim ljudima i bio bi mnogo dobar prema svima.
-Ja i moje zamenice i ostale HC ce da proveravaju nase Agente kako rade i kolko se trude
Kodovi:
Ovi svi kodovi bi se koristili na radio za komunikaciju i u chatu od org:
10-1:Sve Agente da se skupe na liniju na crti
10-2:Negativno
10-3restanite price na radio
10-4otvrdeno
10-5onovite posljedni prenos
10-6:Greska posljednog prenosa
10-7auza
10-8:Odjave pauze
10-10ucnjava
10-11 lajacka je u toku
10-20:Lokacija
10-33otrebna podrska
10-99:Zavrsena situacija
Kod A Pad igre
Kod B Misic F8+U
Hvala sto ste mi procitali prijavu, srecno ostalim kandidatima
1. Vaše ime IRL:Deni
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:5-7
5. Vaš Discord:denibeli
6. Vaše ingame imeeni Yanus
7. Vaš ID: 57571
Dodatne informacije
1. Lider za.....FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Bio sam u svim drazavnim organizacijama imam mnogo iskustva bio sam i HC i znam kako ide sve.
-Do sad nikada nisam bio lider i mnogo hocu da budem lider ako budem bice mnogo dobro svaki dan bi isle na sve akcije i mnogo bi bili aktivni.
-Bio sam HC znam sve kako ide imao bi dosta HC sta bi mi pomagale da zavrsimo lepo mandat davo bi svaki dan bonuse svima pomago bi kolegama i bilo bi regutacije za da budemo vise i da sprecimo kriminal,i ako uzmem FIB uradicu pre lep mandat bice mnogo Agenta.Mnogo ljudi me poznaju i mnogo ljudi imaju mnogo iskustva i oni ce da budu HC i ce da mi pomaze da zavrsimo lepo bilo bi unstrasnju kontrolu i detektive unustrasnja kontrola bi proveravala FIB agente i ostele kolege iz ostalih organizacija,detektivi bi trazili informacije za kriminalce i tako bi lakse sprecili kriminal.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Ispitivali bi samo 29 i 30 za da ne bi bilo warnova.
-Ispitivanje bi bilo obavezno,minimalno bi trebalo 15 god u gradu.
-Svaki dan bi isle na sve akcije sta mozemo i trudili bi se mnogo da sprecimo kriminal.
-Za neko da dobije rank treba se potrudit i zasluzit ga.
-Trudio bi se pomago bi svim kolegama i ostalim ljudima i bio bi mnogo dobar prema svima.
-Ja i moje zamenice i ostale HC ce da proveravaju nase Agente kako rade i kolko se trude
Kodovi:
Ovi svi kodovi bi se koristili na radio za komunikaciju i u chatu od org:
10-1:Sve Agente da se skupe na liniju na crti
10-2:Negativno
10-3restanite price na radio
10-4otvrdeno
10-5onovite posljedni prenos
10-6:Greska posljednog prenosa
10-7auza
10-8:Odjave pauze
10-10ucnjava
10-11 lajacka je u toku