Razlog: Žalba će ponovo biti postavljena na igrača 12699, kada saznam o čemu se radi
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Šta je sad se smijemo? Kao da će ti to pomoć, al nema veze, ko se zadnji smije najslađe se smije...Hahahahah, hahahahaha
Hahah, al si sine mutav, ja ovo još nisam vidio, pa jesam li ja ID 12669 ili 12699Šta je sad se smijemo? Kao da će ti to pomoć, al nema veze, ko se zadnji smije najslađe se smije...
Ako je tako, biti će kažnjen onaj koji je cheatovoHahah, al si sine mutav, ja ovo još nisam vidio, pa jesam li ja ID 12669 ili 12699
Al si ogranicen ko manji balkon
Ajd sad lijepo da edituješ video, pa novu žalbu da praviš
Hahaha, rekao sam ti, upiši školovanje i bolje nauci osnove photoshopa, sad na spavanje sutra je škola, nemoj da kasniš, pa da moram na roditeljski dolazitiAko je tako, biti će kažnjen onaj koji je cheatovo
Vjerojatno sam uhvatio lika kako te želi namjestiti na djelu, vidio sam dvojicu likova (jednog iz fama i "tebe"), te sam odlučio ući, a onaj koji uspije editovati to da gore piše eto npr. ID 69, bez i jednog frame-a sa greškom, lično mu šaljem 20€ na paypal.Hahaha, rekao sam ti, upiši školovanje i bolje nauci osnove photoshopa, sad na spavanje sutra je škola, nemoj da kasniš, pa da moram na roditeljski dolaziti