Postovani Mujo ili Abrahame, pisao sam zalbu pre 2 dana jer sam bio osudjen za BA gde sam lepo napisao da sam zbog baga u igrici koji ni ne treba da postoji i za koji ja nisam ni znao dobio 7 dana ban. Bag je bio taj da kad sam izasao iz igrice dok zam bio ranjen i posle ponovo usao u igru ja sam bio izlecen umesto da budem u bolnici kako bi trebalo da bude. Nakon pregleda moje zalbe ja sam dobio jos veci ban sa 7 dana na 60. Ponavljam nisam imao pojma da ovaj bag postoji, nisam imao nikakvu nameru da ga iskoristim. Da sam ga iskoristio namerno ne bih pisao zalbe na forumu i rizikovao da mi produzite ban. Relativno sam nov igrac i stvarno mi je glupo da zbog jedne ne namerne greske nemogu 2 meseca da igram. Imam puno prijatelja sa kojima sam svaki dan igrao, a sad moram 60 dana da cekam. Mislim da stvarno nije uredu, zato bih vas najiskrenije zamolio da mi skinete ban, a ukoliko me neko prijavio jos jednom na forumu slobodno mi dajte perma ban. Dajte mi barem jednu sansu da ispravim ovu glupost.