Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Fail RP | ID 13971 ID 19165 ID 14914

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13669
Players nickname
Mile Bogaljski
Suspect ID
13971, 19165, 14914
Date of violation
Apr 12, 2022
Time of violation
1:12
Proofs
https://imgur.com/a/lTLltFL

mileddpat

Player
Player
Joined
Mar 10, 2022
Messages
3
Žalba


IC: Kolega je imao u planu opljačkati bankomat. Ostavio sam ga prije bankomata kako ne bi bilo sumnjivo da sam upravo ja sa njime i da ga čekam u autu. On je pljačkao, a ja sam čekao u autu te nismo komunicirali, a samim time niti policijski službenici nisu mogli znati ili pretpostaviti kako smo mi zajedno u krivičnom djelu. Policajac dolazi i vatrenim oružjem (sniperom) ubija mene, ja padam ispod auta, a on dolazi i pokušava me oživjeti kako bi me mogao i uhititi, ali mu to ne uspijeva jer se nalazim ispod auta u tom trenutku. Za to vrijeme odlaze njegovi kolege koji ubijaju mojeg kolegu, oživljavaju ga te zatim hapse i odvode u zatvor.

U POV se vidim ja kako stojim mrtav ispod vozila i ID-evi igrača koji su nas "napali".

OOC: Smatram da je ovo kršenje više različitih pravila roleplaya jer sam roleplay gubi svrhu ako policija dolazi, ubija nekog bez da mi imamo bilo kakvo vatreno oružje u rukama, a pogotovo mene za kojeg nisu mogli niti znati niti pretpostaviti da sam sa njime u tome. U trenutku kada se dalje situacija nastavila odvijati meni je pukao internet jer živim kao podstanar te u 1:13 svaku večer puca internet te mi se dodjeljuje nova IP adresa te na taj dio nakon oživljavanja nisam mogao utjecati jer sam prisilno napustio igru.

Kada bi u svakom gradu prvo ubijali osobe koje su možda napravile nešto loše bez dokaza da su to isto i napravili vjerojatno bi svi već do sada barem jednom umrli, ovo nije prvi puta da se ovako nešto dešava te aludiram da se obavljaju detaljnije provjere prilikom zapošljavanja u državnim službama jer one služe kako bi se građani osjećali sigurno, a ovako, kada mogu umrijeti bez da nešto loše naprave se ne osjećaju tako i definitivno se naveliko ruši reputacija grada.​
 

Luka Lopac

Player
Player
Joined
Jan 13, 2022
Messages
409
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Nedovoljno dokaza
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom