Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Sal Swayze

Player
Player
Joined
Sep 20, 2021
Messages
267
Organizacija: FIB

Ime: Sal Omah
Spol Muško
Starost: 38
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Kubanac
Mjesto rođenja: Little Havana Miami
Otac: N/A
Majka: Maria Omah Magluta
Seksualnost: Heteroseksualnost
Težina: 84KG
Visina: 177cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Sijeda
Tetovaže:prsa, ledja i ruke
Prednosti: Veoma vredan i inteligentan
Slabost: Poverenje ljudima

Nakon preseljenja u Los Santos Sal Omah je znao da mu put neće biti isklesan i da život u gradu neće biti laka vožnja. Sal, porijeklom iz Male Havane , došao je iz razorenog doma. Njegova majka, samohrani roditelj i otac, odsutan. Kod kuće, Sal je postao sve više uključen u podzemlje, švercirajući vatreno oružje i prodavajući ga onome ko ponudi najveću cijenu na ulicama Miamia. Njegov prelazak preko granice bio je potaknut uglavnom rastućim pritiskom pod kojim je bio od strane domaćih organa za provođenje zakona. Nakon što se preselio u Los Santos na preporuku prijatelja, Sal je namjeravao krenuti pravo, ostaviti svoj 'stari život' iza sebe i nastaniti se na zapadnoj obali. Međutim, svaka ideja da se ide pravo brzo bi bila razbijena. Leopard nikada ne mijenja svoje mjesto, a ako uspješnog trgovca oružjem stavite u grad zasnovan na zločinu, vide samo dvije stvari. Novac i uticaj. Sal je počeo da se povezuje, krivotvorio je dokumente koji su mu omogućili da podnese zahtjev za legalnu dozvolu za vatreno oružje i počeo je tražiti klijentelu. Znao je da sve dok dobro igra, prijava da je nekoliko komada vatrenog oružja nestalo ili povremeno ukradeno, neće izazvati sumnju u zakonu. Kroz ovu gužvu Sal je upoznao Miru Dolara. Miro, naizgled vrijedan mehaničar, ali povezan s uličnom bandom. Miro je u to vrijeme bio 'Prospect' za Marabunta Grande.

Marabunta Grande, grupa certificiranih gangstera koja je držala teritoriju na ulicama Los Santosa. Marabunta Grande je također imao kartelske veze, sredstva za uvoz ozbiljnog oružja u grad. Sal je sada imao novi cilj. S lažnim interesovanjem za novac, oružje i drogu i brzo rastućom knjigom kupaca, Sal je tradio da ga upoznaju s Marabuntom. Miro obavezan. Sal nije bio neznalica, znao je da nije lak zadatak postati povjerenik grupa zatvorenih vrata kao što su ove, da će biti potrebni mjeseci kalemljenja, prolivanja krvi i iskašljavanja novca šefovima. Sal je sebi kupio Monte Carlo, koji je lako mogao priuštiti njegovim niskim poslovima do sada i počeo se pridružiti Marabunti na vožnju kroz laboratorije za drogu. Nakon nekog vremena, Miro je odveo Sala u Popularnu ulicu, sjedište Marabunta u Los Santosu da upozna Tomasa Venganzu, trenutnog 'boss'. Sastanak je prošao dobro, a Sal je postao službeno clan u Marabunta Grande. Sal je neko vrijeme držao ovu poziciju, ali je brzo počeo razvijati jake veze sa etabliranijim članovima Bande. Salove vještine umrežavanja i sposobnost da obavi stvari brzo su se shvatile kada je isporučio dva pištolja .50 Tomasu samo 15 minuta nakon što je primljen u Bandu. Odavde je Sal nastavio da melje za Bandu, udovoljavajući Vrhovnoj komandi svojim radom i zarađujući pozitivnu reputaciju među svojim kolegama i postajući Prospekt.


Kada se kartel vratio u grad, Marabunta Grande je počeo da prebacuje ogromne količine robe, prvenstveno na gangstere sa malom reputacijom. Ulična trgovina je također doživjela ogroman procvat. Sal je, sa svojom već uspostavljenom mrežom u ovom trenutku, također u potpunosti iskoristio prednosti. Sal je prodavao bilo gdje do 20 .50s na dnevnoj bazi zarađujući mu i novac i značajnu uslugu bande. Također se brzo shvatilo da je Sal bio vrlo kompetentan borac, koji je ubio mnoge u ime Bande. Kao rezultat toga, Sal je brzo unapređena u Enforcer i na čin Desneruke. Kao Enforcer Sal je počeo stvarno pokušavati da izoštri Marabuntu, osiguravajući da se članovi Bande ponašaju korektno i da dobro predstavljaju Bandu.



Mnogo godina kasnije, Sal je napredovao do Underbossa. Imao je ožiljke u borbi, imućniji
nego što je ikada bio i imao je najveće poštovanje. Za čovjeka koji je u početku malo mario za Bandu u cjelini, sigurno je zavolio svoju braću. Video je sve vrste užasa i počinio je ono što bi mnogi smatrali groznim djelima za dobrobit Bande.


Sal je do tog trenutka pretpostavio da će život bande biti njegova budućnost do tačke smrti. Ali jednog dana je otkrio da su ga neki od njegove takozvane braće izdali i da su ukrali oružje iz njegovog zaliha, kao i ogromnu količinu novca koja je dostigla 500 hiljada. Nakon što je to saznao, odlučio je da se mora izvući iz nelojalne bande i da će budućnost njegovog života biti osveta Marabunta Grandeu. Nakon što je pao u mrak oko 2 godine, upoznao je osobu po imenu Bruno Mora. Bruno je bio dio FIB-a i ponudio mu je mjesto u organizaciji jer bi on bio velika prednost jer zna kako se ova banda snalazi za poseban odred koji je posebno ciljao na Marabuntu. Sal nije dvaput razmisljao o ovoj ponudi i prihvatio je jer gaji snažnu mržnju prema ovoj bandi i prema ljudima koji su ga izdali. Srušiti Marabuntu i očistiti ulice Los Santosa bila je budućnost za Sala, ali se nije riješio svojih starih navika iz kuće i svog početka u Los Santosu. Neprestano je dostavljao informacije, drogu i oružje ljudima koji su mu ostali lojalni od početka njegovog boravka u Los Santosu. Budućnost je bila svijetla, ali istovremeno mračna za Sal Omaha.


1 - Sal može mučiti/ispitivati/ubijati za informacije koristeći serum istine, čak i advokate
2 - Sal može ukloniti kriminalce sa potjernice ili smanjiti kaznu
3 - Sal će moći raditi sa kriminalcima kako bi mogao platiti informacije ili dokaze
4 - Sal će moći prodati ilegalno oružje koje je nabavio
5 - Sal uvijek ima kameru u svojim naočalama i snima zadnjih pet minuta u bazu podataka
6 - Sal može pustiti osumnjičene na slobodu ako su mu bili lojalni i pomogli im u bijegu
7 - Sal može uzeti mito
8 - Sal će koristiti bilo koje oružje, ilegalno ili legalno, na dužnosti ili van dužnosti
9 - Sal može razbiti kamere
10 - Sal može koristiti drogu
11 - Sal može imati ilegalne tetovaže i sminku na licu
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom