Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11009
Players nickname
Patric Kirsa
Administrators nickname
dragan macak
Date
Sep 8, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/VvJr7Jl

Patrik pesic

Player
Player
dobio sam ba na 7 dana jer smo se frend i ja ubacili kolicima kroz zid jer smo preko opcije h za mjenjanje pusaka otkrili da se tamo nalaze 33 panela koji su bili postavljeni preko bug abuseanja i igraci su se morali BA nakon toga smo vidjeli 1 lika i 1 likusu kako dolaze i isli su se BA jer su nas vidjeli nekako kroz zid ali onda su odustali i zenska je izasla i lik se parkirao i samo su paneli poceli nestajat ( admin ih je micao ali nije kaznio niti jednog igraca? osim naravno nas za BA za nek minuta ) molim da mujo ili netko visi razotkri ovo jer bi ovo moglo bit korumpiranost admina sa igracima i ovako mogu farmat 1m po 5h

Hvala na trudu.

Aleksa Alitovicc

Player
Player
dobio sam ba na 7 dana jer smo se frend i ja ubacili kolicima kroz zid jer smo preko opcije h za mjenjanje pusaka otkrili da se tamo nalaze 33 panela koji su bili postavljeni preko bug abuseanja i igraci su se morali BA nakon toga smo vidjeli 1 lika i 1 likusu kako dolaze i isli su se BA jer su nas vidjeli nekako kroz zid ali onda su odustali i zenska je izasla i lik se parkirao i samo su paneli poceli nestajat ( admin ih je micao ali nije kaznio niti jednog igraca? osim naravno nas za BA za nek minuta ) molim da mujo ili netko visi razotkri ovo jer bi ovo moglo bit korumpiranost admina sa igracima i ovako mogu farmat 1m po 5h

Hvala na trudu.

Jel to taj tvoj drug (citer) i ti
Citeri koji prolaze kroz zidove

VAS DVOJCU TREBA DOBRO PROVERITI !!!
HVALA POSTOVANOJ ADMINISTACIJI NA CITANJU MOG KOMENTARA.

Patrik pesic

Player
Player
Jel to taj tvoj drug (citer) i ti
Citeri koji prolaze kroz zidove

VAS DVOJCU TREBA DOBRO PROVERITI !!!
HVALA POSTOVANOJ ADMINISTACIJI NA CITANJU MOG KOMENTARA.
ovo je zalba za administraciju ne za tebe da se tu pravis pametan preko laznog profila, molim admine da kazne off topic svi znaju za bug sa kolicima da se prebacis preko zida

GANGAR MILER

Player
Player
kad ste ti i tvoj drug toliko pošteni zasto tvoj drug ne dostavi pov na ovu zalbu gdje se ocito vidi da cita i koristi ne dozvoljena pomagala i na taj nacin upropastava server a ujedno i igru ostalim igracim, da se mene pita takvi poput vas bi bili trajno banati i nikad vise nebi zaigrali ovu igricu
p.s. nadam se da ce administracija takvima stati na kraj

Patrik pesic

Player
Player
kad ste ti i tvoj drug toliko pošteni zasto tvoj drug ne dostavi pov na ovu zalbu gdje se ocito vidi da cita i koristi ne dozvoljena pomagala i na taj nacin upropastava server a ujedno i igru ostalim igracim, da se mene pita takvi poput vas bi bili trajno banati i nikad vise nebi zaigrali ovu igricu
p.s. nadam se da ce administracija takvima stati na kraj
ajde brate ako se usudis stavi full pov gdje me ubijas bez razloga i preko pravog forum acc, molim admina da provjere jel doticni mozda forum banovan pa radi nove accove na forumu

Patrik pesic

Player
Player
ja vjerujem u nasu administraciju i nadam se momak da ti vise ovu igricu neces igrat
ja se nadam da ce ti BL nalog na forumu jer imas vise nego sto je dozvoljeno takoder ova objava je za admine a ne za pametnjakovice kao ti

Status
Not open for further replies.
Top Bottom