Admin mi je rekao da ovo napisem.
Ako bude trebalo ime admina reci cu.
Ako bude trebalo ime admina reci cu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Izvinjavam se popravio sam.Pre nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
Imate 12 sati da ispravite ove greške
- ispravite naslov zalbe i postavite link youtube videa u proofs
Popravljeno je sve.Pre nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
Imate 12 sati da ispravite ove greške
- ispravite naslov zalbe i postavite link youtube videa u proofs
draga administracijo mi smo pomislili da je dosao da uzme masinu za pravljenje novca pa smo zato brojaliPopravljeno je sve.
Kolko se vidi nisi rekao napocetku brojanja zasto brojite.draga administracijo mi smo pomislili da je dosao da uzme masinu za pravljenje novca pa smo zato brojali
Fear rp? kolko se vidi na snimku ja celo vreme nikog nisam dirao ja sve sto sam radio je da sam podizo pare sa bankomata a ruke da dizem gore nemam zasto ako nikog nisam dirao niti sam pucao.Prvo radis Fear RP mi ti drzimo puske na glavi ti neces da se odmaknes a i kako sam ja mogao znati da ti dizes pare a ne da dolazis da ukrades masinu
razumem ali nismo ni mi znali da nisi dosao po masinu jer te nismo zatekli da dizes pare ali na pov se vidi da dizes tkd nismo kriviFear rp? kolko se vidi na snimku ja celo vreme nikog nisam dirao ja sve sto sam radio je da sam podizo pare sa bankomata a ruke da dizem gore nemam zasto ako nikog nisam dirao niti sam pucao.
Moj problem nije vi sve sto ste rekli je imas 5 sekundi da se pomeris ili cu da pucam vi uopste niste rekli imas 5 sekundi da podignes ruke gore. Ima velike razlike samo da ti to kazem.razumem ali nismo ni mi znali da nisi dosao po masinu jer te nismo zatekli da dizes pare ali na pov se vidi da dizes tkd nismo krivi
sto bi dizao ruke?Moj problem nije vi sve sto ste rekli je imas 5 sekundi da se pomeris ili cu da pucam vi uopste niste rekli imas 5 sekundi da podignes ruke gore. Ima velike razlike samo da ti to kazem.
Jel si ti citao sta je tvoj drug rekao? Covek je dosao i rekao da sam radio Fear rp jer nisam podigao ruke gore, A ne zaboravi cak sam sa 2-3 admina pricao rekli su sami da moras da kazes imas 5 sekundi da se pomeris *i razlog zasto da se pomerim*.sto bi dizao ruke?
Ja bi se odmakao odma da si pre brojanja rekao imas 5 sekundi da se pomeris "ovo je kradja masine za pravljenje novca* al ne ti si brojao ubio me i onda si rekao mrs i onda se vratio i tek onda reko.Prvo radis Fear RP mi ti drzimo puske na glavi ti neces da se odmaknes a i kako sam ja mogao znati da ti dizes pare a ne da dolazis da ukrades masinu
nisi trebao da podignes ruge i trebao si daJel si ti citao sta je tvoj drug rekao? Covek je dosao i rekao da sam radio Fear rp jer nisam podigao ruke gore, A ne zaboravi cak sam sa 2-3 admina pricao rekli su sami da moras da kazes imas 5 sekundi da se pomeris *i razlog zasto da se pomerim*.
Sto bi ja trebao da izadjem i pitam razlog brojanja? Kolko se vidi u povu nisam ja brojao nego vi, I drugo citaj gore sta sam rekao.nisi trebao da podignes ruge i trebao si da
izadjes i pitas za razlog brojanja
pa ti si trebao da pitas za razlog brojanjaJa bi se odmakao odma da si pre brojanja rekao imas 5 sekundi da se pomeris "ovo je kradja masine za pravljenje novca* al ne ti si brojao ubio me i onda si rekao mrs i onda se vratio i tek onda reko.
Prijatelju moj zasto bih ja morao da pitam za razlog brojanja kad si ti taj koj je brojao? Da se svadjam necu ovde.pa ti si trebao da pitas za razlog brojanja
hvala takodjePrijatelju moj zasto bih ja morao da pitam za razlog brojanja kad si ti taj koj je brojao? Da se svadjam necu ovde.
Hvala uzivaj u ostatku dana/noci zelim ti sve lepo.