Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Konstantno kršenje pravila / 7721

Status
Not open for further replies.
Your ID
48506
Players nickname
Zoki Rokii
Suspect ID
7721
Date of violation
Sep 9, 2024
Time of violation
23:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/813795/

Zoki Roki

Player
Player
Evo par žalbi pošto momak ne zna prestati raditi VDM ili CR Pa da ga malo posaljete na odmor

I tako dalje i dalje... 6 stranica Žalbi Momak ima preko 40 Žalbi samo zbog VDM i CR.

MaliSir

Player
Player
Bravo brate a sta bi se desilo kada bi ja krenuo da kacim sta sve ljudi rade ? Bravo brate nisi pokupio par kutija slucaj je vredan pa onda dodjes okrivis mene za to i namestas mi ban pateticno jeste buraz ajde sad za svaku sitnicu da idemo i da namestamo ban ljudima ne razumem? ne samo ja nego svaki dan na forumu ima po 20 zalbi za konstantno krsenje pravila. To svi kace i pretvaraju se kao da oni ne krse pravila ti si relativno mali id a vrv si bio kaznjen pola onoliko puta koliko sam ja. i sta sad jel treba da te kacim za konstantno krsenje pravila. Ja sam za svoje greske bio u demorganu i posteno sam odlezao 3 sata za svaku od njih. ovo su snimci sve od juce i danas 20+ ljudi koje krse pravila od vredjanja mojih roditelja do ubijanja bez brojanja ali ja njih nisam kacio jer umem da oprostim i jer igram ovu igracu zbog zabave i smeha a ne kao vecina vas(popud tebe) koji igra igricu i znoji se i i udje da bi se samo svadjao sa ljudima.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom