Ovako, ovo su ljudi koji su pokusali da nameste ban igracu Denzi Washington, mozete sami prepoznati glas gospodinu 65031 uporedite njegov glas sa moje zalbe ove i sa zalbe koju je on kacio ----- > Reviewed - Povlačim žalbu KLIK
Posto je bata obrisao snimak sa gornje zalbe evo ovde snimak : KLIK ZA SNIMAK
65031 ima cit znaci hitao sam ga 127 sigurno ali ne pada, isto ga je hitao i Vidoje ( 54652 ) te mu je dao 275 damage ( Link klipa KLIK )
21294 kod sebe je imao USB sa virusom te ga je sigurno on ubacio kako bi izvadio ova dva citera.
Snimak kako 21294 dolazi vozilom po njih KLIK
Snimak gde gospodin nikako ne pada i ako smo ga otkinuli
A zalba je stavljena isto na ovog citera 65031 sinoc i odbili ste je ----- > Rejected - possible cheat I 65031 KLIK
Isti ljudi cituju, isti ljudi pomazu citerima tacnije saradjuju te samim tim unistavaju RP
Snimci pokusaja hapsenja :
Posto je bata obrisao snimak sa gornje zalbe evo ovde snimak : KLIK ZA SNIMAK
65031 ima cit znaci hitao sam ga 127 sigurno ali ne pada, isto ga je hitao i Vidoje ( 54652 ) te mu je dao 275 damage ( Link klipa KLIK )
21294 kod sebe je imao USB sa virusom te ga je sigurno on ubacio kako bi izvadio ova dva citera.
Snimak kako 21294 dolazi vozilom po njih KLIK
Snimak gde gospodin nikako ne pada i ako smo ga otkinuli
A zalba je stavljena isto na ovog citera 65031 sinoc i odbili ste je ----- > Rejected - possible cheat I 65031 KLIK
Isti ljudi cituju, isti ljudi pomazu citerima tacnije saradjuju te samim tim unistavaju RP
Snimci pokusaja hapsenja :
Last edited: