Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

niksii

Player
Player
Vaše ime IRL:Luka
Vaše godine:20
Vremenska zona:+1
Prosjek online po danu: 4-10
Vaš Discord: niksi2803
Vaše ime u igri: Niksi Brale
Vaš ID: 41201

1.Dodatne informacije Lider za
Families

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
-Zelim biti lider ove organizacije iz vise razloga.Od pocetka mog igranja na ovom projektu sam u gangovima,ali nikada nisam bio lider organizacije.Jako dobro sam upoznat sa pravilima i smatram da bi mogao uspjesno voditi organizaciju i ispuniti 2 mandata.Imam svoj tim koji bi mi pomogli u vodjenju organizacije i podigli rp na malo veci nivo.Takoder imam i svoj team koji bi bio zaduzen za turfove.Fokusirali bi se na akcije(talacke,24/7,podmornice...) da bude vise interakcije sa legalnim organizacijama,mijenjali bi mjesta na kojima ce se odrzavati te akcije,takoder gledali bi na odnos sa drugim bandama i povecali aktivnost u getu.

3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Uveo bi detaljno ispitivanje pri ulasku u organizaciju, radili bi cesce akcije i mjenjali mjesta da ne bi akcije bile monotone i dosadne, motivirao bi clanove sa bonusima i drugim nekakvim nagradama, omalovazavanje ne bi bilo dopusteno , radili bi sastanke nedjeljne s clanovima organizacije , bio bi u kontaktu s kuratorima organizacije,Aktivnost u getu bi povecao kao i odnos sa drugim bandama,obucavali bi novije igrace i clanove ukoliko su nepoznati s pojedinim pravilima

Swain Darkiin

Player
Player
Cestitamo, pozvani ste na interview za The Families koji ce se odrzati sutra (Petak) 13/09/2024 u 20:00h
Budite u čekaonici 5 minuta prije početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom