Sve se vidi u Pov decko ocito cituje i ubio nas svih 5 u roku od manje od 1 min ocit Hitbox
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sve se vidi u Pov decko ocito cituje i ubio nas svih 5 u roku od manje od 1 min ocit Hitbox
nisi sokan grafild je 20% sokan znaci hito te 70 15 15 15 stajao si open fullSve se vidi u Pov decko ocito cituje i ubio nas svih 5 u roku od manje od 1 min ocit Hitbox
znas moro je obrisati citove jer je bio previse ocit pa sada ne moze da hitaili ocito nemate ruke lik ti stoji u mestu ti ga masis
Ti si svakom loncu poklopac.nisi sokan grafild je 20% sokan znaci hito te 70 15 15 15 stajao si open full
ubio sam te ne znam o cemu pricasDobro dostavi ond pov da vidim de ruke koje ocigledno nemas
Pa daj pov da vidimo kako si ubioubio sam te ne znam o cemu pricas
Ne smaraj kidaricePa daj pov da vidimo kako si ubio
Neko te nesto pito?Ne smaraj kidarice
Ne gubi se sutra ti je skola sine idi uciNeko te nesto pito?
auu brate mani se ti granda veruj mi brate ne mozes da hitas lika u mestu ti stoji.Sve se vidi u Pov decko ocito cituje i ubio nas svih 5 u roku od manje od 1 min ocit Hitbox
Istreso te kao telehenderSve se vidi u Pov decko ocito cituje i ubio nas svih 5 u roku od manje od 1 min ocit Hitbox
self report glitch rol napravioSve se vidi u Pov decko ocito cituje i ubio nas svih 5 u roku od manje od 1 min ocit Hitbox