smrc
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ovo nije istina laze lik......3 clana ove familije iznervirani pucaju na mene. Bio sam kod njih predhodni event me je ubio clan njihove(nase) familje gde sam bio iznerviran i dosao da im objasnim gde konja da vezu a onda je usledilo ovo.Pritom sam bio kikovan pa ako usleti kazna na moj id za kradju iz skladista da se odma zna o cemu se radi. Da se kazni i ovaj na kraju sto kaze: Jebem te usta retardirana. Mora ovakvim ljudima vec jednom da se stane na put na ovoj platformi kao sto treba i citerima. I ID 21837 koje je najvece smece ovog projekta i utisan pritom da se proveri za konstanto krsenje pravila. Ako treba napisace se posebna zalba za to.
3 clana ove familije iznervirani pucaju na mene. Bio sam kod njih predhodni event me je ubio clan njihove(nase) familje gde sam bio iznerviran i dosao da im objasnim gde konja da vezu a onda je usledilo ovo.Pritom sam bio kikovan pa ako usleti kazna na moj id za kradju iz skladista da se odma zna o cemu se radi. Da se kazni i ovaj na kraju sto kaze: Jebem te usta retardirana. Mora ovakvim ljudima vec jednom da se stane na put na ovoj platformi kao sto treba i citerima. I ID 21837 koje je najvece smece ovog projekta i utisan pritom da se proveri za konstanto krsenje pravila. Ako treba napisace se posebna zalba za to.