sve se vidi u pov kako me lik hapsi nije mi ni trazio pasos da pogleda na PDA a nije trazio ni dozvole za oruzije a imao sam legalan rev ali on tvrdi da ima puno pravo da me hapsi jer sam drzao rev na otvoreno
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pod 1 . I da je legalno ili ne , ne smes da nosis oruzije na putu itd , takodjer su imali potpuno pravo da te hapse .. KZ 2.5.3 Otvoreno nošenje Svesno javno prikazivanje bilo kog predmeta koji se obično koristi za nanošenje telesne povrede osobi. Kategorizovano kao krivično delo klase D, oduzimanje licence za oružje i novčana kazna od deset hiljada dolara ($10.000).sve se vidi u pov kako me lik hapsi nije mi ni trazio pasos da pogleda na PDA a nije trazio ni dozvole za oruzije a imao sam legalan rev ali on tvrdi da ima puno pravo da me hapsi jer sam drzao rev na otvoreno
ne ne hapsi me nije uzeo pasos niti dozvolupod 1 . I da je legalno ili ne , ne smes da nosis oruzije na putu itd , takodjer su imali potpuno pravo da te hapse .. KZ 2.5.3 Otvoreno nošenje Svesno javno prikazivanje bilo kog predmeta koji se obično koristi za nanošenje telesne povrede osobi. Kategorizovano kao krivično delo klase D, oduzimanje licence za oružje i novčana kazna od deset hiljada dolara ($10.000).
Uzimanje dozvole ili pasosa se radi u zatvoru.ne ne hapsi me nije uzeo pasos niti dozvolu