Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
2102
Players nickname
Nani_Yip
Administrators nickname
Jerry Thompson
Date
Apr 14, 2022
Time
12:26
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/80007/page-2

Nani_Armone

Player
Player
1. Sva tri ID se vide na snimku!
2. Dobijam za krsenje pravila da koristim osobno vozilo.Ja na taj event nisam otisao, samo sam koristio nesto sa cim bi mogao da snimim sta doticni rade jer smo protekla dva dana cekali na brdu da pocne event i dok mi dodjemo do plaze vec vidimo kako su oni na padobranim ai skupljaju, zato sam sutradan uzeli heli i otisao tamo da ih snimim.Ne zasluzujem ovu kaznu jer sam vam ucinii uslugu, niste morali spec iako je to vas posao!Mogu postaviti duzi snimak gde letim i dalje prema gradu ako je potrebno.

Nani_Armone

Player
Player
Neprofesionalno pregledanje zalbe!

Ja sam dosao na ovaj server da igram, a ne da glumim nekog policajca i da stavljam 20 prijava na dan.Da sam hteo to da radim vec bi se prijavio za admina.
Zrtvujem svoju igru ne odem na taj event da bih snimio ovaj bezobrazluk i jos ja dobijem kaznu...ne mogu ih peske vijati po ostrvima jer bi me ubili i ne bi mogao snimiti ID.
Trazim da mi se skine kazna, i da se obrati paznja na pregledanje svake teme na forumu, jer mi ulazemo i vreme i novac u nasu igru da bi nas neko tek tako nepravedno kaznjavao i govorio da se ne vidi ID a vidi se.
Hvala.

Nani_Armone

Player
Player
Pardon, tek sada vidim da je kaznio sva 3 ID-a koja sam prijavio. To je sve okej, ne znam sto je napisao treci id se ne vidi ali nema veze. Smatram da su oni (5179, 18994) prekrisli pravilo dogadjaja 1.3 i 1.17 jer su dosli sa plavim helijem koji nije od organizacije.
Hvala.

maisony9

:)
Player
Pardon, tek sada vidim da je kaznio sva 3 ID-a koja sam prijavio. To je sve okej, ne znam sto je napisao treci id se ne vidi ali nema veze. Smatram da su oni (5179, 18994) prekrisli pravilo dogadjaja 1.3 i 1.17 jer su dosli sa plavim helijem koji nije od organizacije.
Hvala.
Trebalo bi da se proveri ako su iz iste organizacije onda ide na org warn zatp što su 3+ člana prekršila pravilo.

Nani_Armone

Player
Player
I dok ja cekam da vi resite ove prijave momci su ponovo na ostrvima i lutaju stvari a ja sedim u jailu.
BRAVO!!!!!!

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Slijedeći put zovnite administratora da nadgleda i nemojte dolaziti sa vašim privatnim automobilom jer ubuduće nećete dobiti unjail.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom