Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
53234
Players nickname
Kizule Macak
Suspect ID
49239
Date of violation
Sep 28, 2024
Time of violation
00:41
Proofs
https://youtu.be/xUO1f76bDc8

Kizule Macak

Player
Player
Još jedan koji ne zna da broji. Ja izađem iz kuće, ne znajući da kampuje ispred... Ne znam ništa, ne mogu ništa ni da uradim po RP pravilima jer sam utišan...

Ovo je klasični kamper, ajde učinite nešto kad ste efikasni da banujete i utišavate zbog sprdnje, bez da proverite jel sprdnja ili ozbiljno.. Zahvaljujem..

JanusLee

Player
Player
dostavi pov di su ti oni brojali a di si ti bjezo u kucu, bio sam kod kuce pored i sve sam video kako bezis u kucu kako te nebi ubio pa ponovo izlazis

Kizule Macak

Player
Player
U ovoj situaciji ne, to si malo slagao.. Adminima mogu da dostavim privatno dokaz da nisam bio baš u igrici pre toga, i da nisam ni znao da ovaj kampuje tu..

Kizule Macak

Player
Player
Igrica mi je bila minimizovana jedno 5-10 minuta, i pre ovoga mi je celo vreme minimizovana, zato što sam dobio utišanje i ništa ne mogu..

Odgovarao sam drugu na poruku na WhatsApp-u i svom šefu sa posla na Slack-u.. Admini, dobićete dokaz privatno, samo recite i dobićete, nije problem.. Ovde da kačim javno to mi ne pada napamet..

Zoky_Navaro

Most loyal player
Leader of unofficial org
Nakon pregleda dokaza odlucio sa da Prihvatim ovu zalbu.
ID: 49239 Dobice kaznu za G.P 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom