sve se vidi u pov-u broji mi bez razloga i stigo je do 3 i kreno pucat a ja sam otiso i on mene jos puca
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Daj POV cele situacije od pocetka do kraja, i zanima me kako ti kao drzavna krades panele?sve se vidi u pov-u broji mi bez razloga i stigo je do 3 i kreno pucat a ja sam otiso i on mene jos puca
To nije cela situacija, drugar ti lezi dole vec se odvija situacija dosta duze. Jbg kradja panela posla po zlusve se vidi u pov-u broji mi bez razloga i stigo je do 3 i kreno pucat a ja sam otiso i on mene jos puca
jasno se vidi na pov-u kako lik broji i ja sam kreno da bezim jer mi je reko imas 5 sekundi da bezis i ja sam pobego i on kreno da me puca ne kontamDaj POV cele situacije od pocetka do kraja, i zanima me kako ti kao drzavna krades panele?
daj cele situacije samo i opustenojasno se vidi na pov-u kako lik broji i ja sam kreno da bezim jer mi je reko imas 5 sekundi da bezis i ja sam pobego i on kreno da me puca ne kontam
obrisao sam ostale snimke jer sam mislio da cete prihvatiti ovu bez ikakvih problema..daj cele situacije samo i opusteno