By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Fib agent je uvek na duznosti, i sminka se koristi radi snimanja dokaza i ostalo, a mozda je i masina undercover. Pozz od mene!Samo da napomenem u istom pov-u on kao FIB agent bez korumpirani biografije koristi sminku i cuva masinu za stampanje para. To je sve od mene neka administraciju odluci kako oni misle.
Pa nzm da li si upucen ali ovo je forumI odkud ti znas da sam ja FIB agent, jesam ti dao pasos,legitimaciju ili nesto?
Jel ti cujes sebe sta pricas? Mogu isto da okacim pov kako si doasao da posle 5 min krades istu masinuFib agent je uvek na duznosti, i sminka se koristi radi snimanja dokaza i ostalo, a mozda je i masina undercover. Pozz od mene!
I koje dokaze snimas? To da si korumpiran?I odkud ti znas da sam ja FIB agent, jesam ti dao pasos,legitimaciju ili nesto?
Pa ja bih kad ti i tvoji nebi pucali na ulici tako da ono mogu ja da okacim sta ste vi radili nikakav problemSnimaju se dokazi protiv svakoga, mora da se radi druze, tako da pozz. Administracija je tu da odluci sta i kako, a ti da si neko ne bi pucao sa brda, nego dodjes odbrojis i odradis sta treba.
VidecemoSlobodno, ja ne pucam dok ne brojim.
jel masina ima legitimacijuFib agent je uvek na duznosti, i sminka se koristi radi snimanja dokaza i ostalo, a mozda je i masina undercover. Pozz od mene!