Sve se vidi u povu kako me igrac tj, policajac udara s autom tokom potjere + nisu nam mogli ugasiti motor jel smo imali anti radar.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nema veze sto ima anti radarpricas na discord tokom rp situacije znaci to ti je mg +se vidi kako si ti zakocio i namjerno si to radio i kakve veze ima to sto ste imali anti radar
Sta tebi smeta sta je meni drug ubacio texturu+ neki ban evader si 65k id sa reduxima
Ima Ima Doslovno sad radim u SAHP i sve su mi objasnili, a na kraju krajeva ja nisam ni vozio nego drug ja kacim jeli imam pov od zada a on nenema veze sto ima anti radar
nema veze sto imas anti radar on sme idalje da te juriIma Ima Doslovno sad radim u SAHP i sve su mi objasnili, a na kraju krajeva ja nisam ni vozio nego drug ja kacim jeli imam pov od zada a on ne
neka admini odlucenema veze sto imas anti radar on sme idalje da te juri
HAHAHAHAHHAIma Ima Doslovno sad radim u SAHP i sve su mi objasnili, a na kraju krajeva ja nisam ni vozio nego drug ja kacim jeli imam pov od zada a on ne