Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38227
Players nickname
Roland Vig
Suspect ID
1555
Date of violation
Oct 7, 2024
Time of violation
18:38
Proofs
https://youtu.be/a-aV3e2YDC8

Vuk21

Player
Player
Postovana administracijo , kao kandidat za direktora EMSa Milan Darkin gubi kontrolu nad sobom posto su mu spustili rank (Nidal Obama neznam razlog) ali vidi se ponasanje njegovo primereno , meni je radila kamerica pa su me zamolili da postavim POV
Pametan si ko grgec

Roland Vig

Player
Player
a da i kolega reko da kad je vracao 3 pancira i masku EMSa samo to nema POVa da videcemo mi ko je on ako ga izaberu kao direktora

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

- Ovo pravilo nema veze sa igracem obicnim vec je iskljucivo namjenjeno za Lidere , a igrac kao igrac ID 1555 NIJE prekrsio niti jedno drugo Rp pravilo na dokazu da bi ga kaznio.

- Takodje vas komentar za mogucu kradju skladista je provjeren i nema krsenja GP 6.3 stvari su vracene EMS-u.

- MG , ne mogu da znam ko je ko , i vi kolko cujem po zvuku koristite push to talk i moguce da cak sami video nije validan da se vase pricanje na discordu na dokazu i ne cuje samim time ne mogu da znam jel MG ili pricate o sportu primjer.
Nedovoljno dokaza za MG !

- EMS privremeni ne moze biti kaznjen slazem se al ne znaci da cemo dopustit da se izivljava i sa rankovima i to ce biti provjereno na koji nacin se spustaju rankovi daju BL koje su zabranjene privremenom EMS-u itd itd

Svaki problem sa mojom odlukom koji imate slobodno okacite na Zalbe na Administraciju
Hvala na razumjevanju !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom