By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne gubi se majmune glupipogledajte mini map, dosl se vidi da je razlicito, ja nemam cit, ovaj drugi video sta je poslo ima cit i ima razlicit mini map.
ovaj redux neki pise GAMBOKAKO NEMATE DOVOLJNO JEBENIH DOKAZA DA BANUJETE OVO GOVNO STO KACI LJUDE SA ROGAN REDUXOM PISE MU NA JEBENU MAPU ROGANEVO VAM ISTI JEBENI REDUX KOJI LOKA NA JEBEONG LIKA
ne gubim se, plus ja za to neznam i neznam ko si i sta si, a za dzabe kacis jer ne koristim citne gubi se majmune glupi
free je to sranje
pa sto si onda uklonio video ????????????ne gubim se, plus ja za to neznam i neznam ko si i sta si, a za dzabe kacis jer ne koristim cit
jer me kacite i zalite se da dobijem ban, a i nemam cit. kako ti nije jasno???pa sto si onda uklonio video ????????????
LICE NE KORISTIM AIM LOCKAim Lock Redux, banajte to aj zz |
glup si ko kurac ne postoji redux koji ima rogan mapu i nema cit nemoj se pravis glupjer me kacite i zalite se da dobijem ban, a i nemam cit. kako ti nije jasno???
izbriso si video i kenjas kako ne koristis cit sto si onda izbriso video ako nemas cit nebi izbrisoLICE NE KORISTIM AIM LOCK
LICE JER ME KACITE I NE PRESTAJETE I ZALITE SE DA IMAM CIT A NEMAM RAZUMIizbriso si video i kenjas kako ne koristis cit sto si onda izbriso video ako nemas cit nebi izbriso
POSTOJI BRATE MOJ DRUG IMA TAJ REDUX BEZ CITAglup si ko kurac ne postoji redux koji ima rogan mapu i nema cit nemoj se pravis glup
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAPOSTOJI BRATE MOJ DRUG IMA TAJ REDUX BEZ CITA
samo se ti smij, ja ti kazem istinuHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA