Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zapošljavanje bez moje dozvole | 564

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13311
Players nickname
Marin Solo
Suspect ID
564
Date of violation
Apr 15, 2022
Time of violation
9:28
Proofs
https://imgur.com/Kukc7QO

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Osoba pod ID 564 je jučer i više puta zapošljavao i davao određene rankove ljudima bez da je meni (Liederu lifeinvadera) prethodno javio unatoč mojim upozorenjima i unatoč tome što sam rekao da je obavezno da mi se javi i još pri tome ovi ljudi nisu bili niti na Discordu.

Last edited:

Michael Desanta

Player
Player
Isto tako gospodin je i danas nekoliko puta invitao likove koji su prethodno bili kickani s dobrim razlozima. anti afka u garazi kod LI vec tjednima te jedino kad nesto uradi je fail, do sad se nitko nije zalio jer nije nikome naskodio, ali jucer i danas je bas poceo da radi probleme a od posla 0 sve sto je navedeno se moze provjeriti u logovima da ne ispadne da lazem ja ili kolega Marin. Takodjer poceo je pretit cim je bilo spomenuto da ce se nekoliko ljudi zaliti na njega.

Beldin Roose

BELDIN ROOSE
Player
Id 564 je isto afk u auto i nikad oglase nije radio zaposljav je ljude bez pitanja lidera i to mu nije prvi put da tako nesto radi

baalesh

Player
Player
Osoba pod ID 564 je jučer i više puta zapošljavao i davao određene rankove ljudima bez da je meni (Liederu lifeinvadera) prethodno javio unatoč mojim upozorenjima i unatoč tome što sam rekao da je obavezno da mi se javi i još pri tome ovi ljudi nisu bili niti na Discordu.
Tvoja je krivica sto si mu dao taj rank i tu mogucnost

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Vaša je odgovoronost kome dajete rankove i permisije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom