Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved VDM | Neformalna Organizacija Loca Cartel

Status
Not open for further replies.
Your ID
14531
Players nickname
Veljana Cupic
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 16, 2022
Time of violation
12:40
Proofs
https://youtu.be/sC-fu0gW6SU

Mixa Dior

Player
Player
Ovako mi smo imali 2 taoca.Lepo smo se dogovorili za 2 taoca;Jedan otkup 100k drugi slobodan prolaz. Kada se kaze slobodan prolaz, misli se na sklanjate barikade, ulazite u auto i jurite nas, a mi bezimo.Vi ste tu stavili spikeove sto ste prekrsili dogovor gde ste tu Failali-RP. Nema sta dalje da se kaze.

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Ovako mi smo imali 2 taoca.Lepo smo se dogovorili za 2 taoca;Jedan otkup 100k drugi slobodan prolaz. Kada se kaze slobodan prolaz, misli se na sklanjate barikade, ulazite u auto i jurite nas, a mi bezimo.Vi ste tu stavili spikeove sto ste prekrsili dogovor gde ste tu Failali-RP. Nema sta dalje da se kaze.
nisam ja stavio nikakvu barikadu, ako su ostali stavili ne tice se mene. Ti si kriv jer si radio VDM

Mixa Dior

Player
Player
VDM nisam, jer znas i sam da ste vi krivi, zbog toga sto ste stavili barikadu, a niste nam ispunili zelju

Mixa Dior

Player
Player
nije slucajno, pokusavam da pobegnem, a ne vi ste spike stavili, a niste ispostovali dogovor za taoca. TACKA

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
nije slucajno, pokusavam da pobegnem, a ne vi ste spike stavili, a niste ispostovali dogovor za taoca. TACKA
priznao si da si VDM-ao namerno. Sto se spikeova tice ne zanima me. Nisam ja pregovarao i dodatno na to nisu spikeovi od FIB-a

Nikola Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 15394 dobiće kaznu za VDM

Status
Not open for further replies.
Top Bottom